Total mysfredag som sagt

Tacos hemma hos Tove! Om man hade coopkort fick man köpa alla texmexgrejor för halva priset. Givetvis låg Lova högst på vuxenskalan och langade fram sitt. Jag borde skaffa ett icakort i alla fall... Tove kirrade sin ljuvliga guacamole. Men hon fick kämpa en del med avokadosarna. Dom var allt annat än medgörliga, ens ville inte ens gå sönder. Den bara vek sig i Toves järngrepp. Den såg ut som en ledsen banan till sist. Inte en OBH Nordicas Frutti-mixer rådde på den avokadon. Då pratar vi om en mixer som klarar av att slå sönder is... Mysiskt.

Vi fortsatte med chips, dipp och rödvin i soffan. Vi häcklade alla Idolerna, tyckte kanske att lilla blonda Tove var bra men hon gick ju på något idag. Hon betedde sig helt bissart när hon blev intervjuad. Kokain? Valium? Gräs? Pitepalt?

Flora var hos oss hela tiden. Hon är nysteriliserad och knarkig hon med. Hon bara sov och mös och groggade runt. Ett tag stog hon vänd in mot kuddarna i soffan och bara stirrade, som en struts som kör ner huvudet i sanden (jag vet att dom inte gör det på riktigt men som i Kalle Anka ni vet...). Mycket bissart det med.

Lova i gips. Hon har slitit av tummen och alla dess senor. Grattis handbollspelarn!

 

Tove och hennes bebis.

 

Katt i tratt... Man får inte skratta... jo... man måste!

Kommentarer
Postat av: Hedde

Haha. Jag trodde Flora var en människa först! Lite förvirrat kan jag säga...

2009-11-14 @ 09:38:32
URL: http://mittskrivandeliv.blogg.se/
Postat av: anna

rasbiologi! OM flora var er fjärde människokompis:D

2009-11-14 @ 11:55:28
URL: http://drawingnear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0