Team work?

Vi har en uppgift i skolan just nu där vi ska göra en förpackningsdesign tillsammans med studenter från USA. I teorin är det ju fantastiskt roligt men i verkligheten är det bara konstigt. Tidsskillnaden på 6 timmar ställer ju till det en hel del. Sen så är våra amerikaner lata och vill att vi ska Skypa under deras lektion kl 15-17 deras tid vilket innebär kl 21-23 vår tid. Tror dom att VI har lektion då kanske? Skämtar dom eller? Varför kan inte dom gå upp på morgonen och möta oss på halva vägen? Vilken fräckhet att ens fråga. Dom kanske tror att Svenskar är mesiga push overs som gör vad man än ber dom om, HA, då har dom inte träffat den här svensken! 21-23 är min mystid och den tar ingen ifrån mig!

Vi har iaf sagt nej till det och frågat om dom kanske kan tänka sig att mötas något tidigare. Just nu står vi bara och trampar på ett ställe... Kommer varken framåt eller bakåt.

Vi ska göra en förpackning till Rooiboste. När jag letade inspiration på nätet hittade jag den här. Är den inte fantastiskt mysig så säg? En lejonfarbror som dricker te. Varför har vi inte sånna här teförpackningar i Sverige?


Kommentarer
Postat av: Hedde

Mm. Det där med internationellt samarbete brukar vara sådär. Kommer ihåg ett arbete de lagt över julen där vi skulle samarbeta med folk som var i ungefär tio olika länder. Tjoho!

2009-10-05 @ 17:55:53
URL: http://mittskrivandeliv.blogg.se/
Postat av: anna

jättebra lejonfarbror!

2009-10-06 @ 23:39:52
URL: http://drawingnear.blogg.se/
Postat av: Lisa

kikar in , allt bra ?

2009-10-07 @ 00:04:21
URL: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Sannas Fotografi

Kul sammarbete, om inte tidsskillnaden hade tjorvat till allt :P

2009-10-07 @ 00:21:06
URL: http://emmotsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0