ROBYN!


Scenen var ett enda ljusspektakel från början till slut.


Hon var ju för jävla bra på Popaganda. Jag är såld. Notera de överdimensionerade vindsnurrorna. GILLART!


Tove och Helena är mycket mycket nöjda!


Plaskdammen var tömd. Först stod där ett pingisbord, det var ju som gjort för rundpingis i den runda poolen. Men vad vet man vad ser man, plasken tjänade även ypperligt som dansgolv.


Synd att man inte har bättre kamera ibland.

I'm back!

Hej på er! Nu är jag i Eskilstuna igen så nu kommer bloggen bli bättre har jag en känsla av. Eller bättre och bättre, mer uppdaterad i alla fall.

I fredags såg jag Robyn och hon var supermegasuperduperjättebra! Hon var så jäkla cool och snygg och jäklar vad hon kan sjunga. Jag blev mäkta imponerad. Nästa gång hon har en spelning i Sverige ska jag gå och titta på henne och betala för det (var på Popaganda och eftersom det hålls på mitt jobb så blev biljetten gratis, mycket bra).

På lördagen gifte sig Linda och Roger. Hurra hurra. Jag och Jimmie dansade brallorna av alla andra gäster. Tyvärr glömde jag kameran hemma i Stockholm så jag får visa bilder sen.

Annars då. Idag började skolan. Eller inte riktigt. Idag började kursen jag har valt för att den lät rolig och verkade ge enkla poäng. Röst och rörelse. Det var tillbaka till dramalektionerna. Väldigt kul och fysiskt.

Efter det levererade Tingsgården som vanligt och med en god macka i magen och en kaffe i handen fick jag uppdatera mig med mina bästa finaste tjejor här. Puss till er! Det är ni som gör vardagen (och festen för den delen med) rolig!

Nu ska jag känna mig lite ensamen och äta gröt till middag...

Sommarfrukost...

Ja det var en dag i juli...



Nu ska man jobba och gå i skolan och ingen tid finns det för att sitta på balkongen med långfrukost. Inga mera rostade mackor genom fönstret... nä det är ju för sorgligt. Nog kan man rosta mackor genom fönstret även i September?

Personalfest, jo ja tacker ja

I söndags var det dags för det årliga sommarbalunset på jobbet. Det bjöds på förfriskningar, konstsim, forsränning och ofrivilligt badande...


Tove är festfin och minglet är i full gång.


Inte vet jag vad jag håller på att säga där men min mun går ju bara av sig själv ibland. Söta Johanna ska lämna oss på jobbet för plugg Helsingborg. Det är tråkigt. Det är ju inte bara hennes sällskap som kommer att vara saknat utan även hennes knasgoda muffins!


Sen, ur skuggorn, träder två män fram, iklädda badkalsonger a lá 42, vandrandes hand i hand till tonerna av Time to say goodbye. Det var vackert så vackert. Dom gjorde sina kullerbyttor och lyft med stor inlevelse. Jag har väldigt många fler bilder som tyvärr är suddiga men som ändå skulle behövas godkännas innan jag la upp dom här.


Det andra laget nådde inte rikitgt hela vägen fram med sin koreografi. Ordentligt åtdragna Baywatchshorts till trots.


Jag deltog i en forsränning, jag var sämst. En massa klorvatten fick jag i näsan och det är jobbigt för då blir jag förkyld. Men jag fick hålla i en allsång och det var jag ganska så bra på. I alla fall, jag hade baddräkt på mig men dom som inte hade det fick bada ändå. Det såg några vänliga herrar till...

I det hela, en mycket lyckad fest.

Mycket jobb har det varit den senaste veck...

bild337 (MMS)

Mycket jobb har det varit den senaste veckan men idag har jag och Tove vår sista semesterdag. Min är egentligen på torsdag men Toves är på onsdag. Vi ska göra en repris på alla sommarens aktiviteter på en dag! Vi har solat, badat och haft picknick. Nu har vi gett oss på rosét och ska snart grilla lax. Sen bär det ut i Stockholmsnatten! För tusan! Det ska drickas drinkar på Vampire lounge och vem vet var det bär av sen. Kanske ska vi förfölja ett band som Tove gillar, kanske vi spontandansar på Medborgarplatsen, kanske vi nattbadar i Årstaviken...


Mirtos, en strand


Sägs vara den mest fotograferade stranden i hela Grekland. Jo, visst var där fint. Den låg på Kefalonia och hela jäkla Kefalonia var tokfint. Kommer du över en sista minuten dit, ÅK NU!


Bra sand till sommarfötterna.


Här ligger min man och guppar i det blå. SJUKT turkost vatten. MVG till det!


Ett litet hopp för alla mina fans! You know you love me, XOXO


Vi ser helt inklippta ut på den här bilden. Min kamera tyckte visst att det var lite mörkt så den slog på automatlixten. Eller så blev det motljus från havet... Egentligen var vi inte ens där. Jag har suttit i tre veckor och klippt och klistrat i Photo Shop, blivit sjukt grym på det faktiskt...

Ischiasproblem vid medelhavet

När Jimmie fick ont...



Grekiska sjukhus...


Jimmie är någott skeptisk inför den stundande injektionen i ändalykten.


...


Ja, notera det urbana inslaget av gatsten inomhus. Verry trendy! Verry style!
Love what you've done with the place...


Nästa dag röntgade vi Jimmie och fick all hjälp vi behövde. Jimmie fick kanske lite mer hjälp än han behövde av röntgenmannen. Med lätta händer knäppte han upp Jimmies skärp och byxor för att sedan hala ner dem något så att inga gylfar eller andra metaller skulle ligga i vägen för hans apparat... Alltså röntgenmaskinen. Jo tack. Jimmie tyckte väl att det var lite för hjälpsamt. Helt handikappad var han ju faktiskt inte.

Lite Grekland


Precis landat i Aten. Dags att hämta vår lille Renaut Clio.


Farmor älskar inte att bli fotograferad.


En tjock hund som fattat grejen, "man bör inte promenera när det är 35grader varmt".


Framme i Kiparissia. Utsikten från balkongen är lika härlig som alltid.


Inne bland Kiparissias gamla spökgränder.


På tomten växer det citroner, persikor, granatäpplen, apelsiner och druvor. Bara att plocka.


På tomten bor det 6 sköldpaddor. Dom gillar mest sallad.


Vi ville köpa solstolar, men dom var för dyra. Inget Rusta med "två för 149kr" så längt ögat nådde.


Stina är i extas. Kalamatas våfflor lämnar inget att önska. Mer choklad åt folket!


I Kalamata fick jag inga oliver men jag fick en ny vän. Lagom stor och allt.
Man hade ju dött om man fått en sån när man var liten! Eller nu...


Ute på Kalamatas pir. Jimmie satte sig något mystiskt som vi blev tvugna att dränka i vatten.


Sen blev det kväll och vi gick och åt kinamat.

To be continued...




Va ere för skit?

Amerika, shape up! Jag är trött på era patriotiska nörderier, jävla martyrer.

Såg precis filmen Remember me. Ja, det kanske är så att allas vår favorti Herr Pattinson är med i den och det var ju bra, han gjorde dessutom bra ifrån sig. En av våra svenska stoltheter, Lena Ohlin var också med. Filmen var väl ett helt okej litet romantiskt drama. Inga direkta överaskningar eller så. MEN....

VARNING FÖR SPOILER

I filmens slut är allt lyckligt. Bra bra, folk har börjat älska varandra och bry sig om varandra. Brända broar har börjat renoverats. Men så har den SOPIGA regisören eller manusförfattaren eller vem det nu var som var SOPIG bestämt sig för att han eller hon skall vara djup. Och man får fanemej ingen Oscar för filmer som slutar lyckligt. SÅ då bestämmer sig han eller hon för att baka in 11 September i slutet och med det ta kål på filmens hjälte. Alla ska gråta. Jag blev förbannad och tyckte hela filmen blev ett tunt jävla skämt (men med några heta scener, Tove, du måste titta). Så jävla lamt. Vår hjälte står inne på ett kontor i ett av WorldTradehusen och väntar på sin pappa som han har börjat bygga en bro med (metaforiskt). 11 September var helt lösryckt inryckt. Inte ett uns av filmen hade något att göra med den 11 September. Eh, hur ska vår hjälte dö? Pistol, tabletter, slagsmål...? Nä, nu har jag det. Vi gör så att filmen utspelas 2001 så kan vi döda honom i World Trade! Hurra!

Filmen hade varit okej om den fått sluta lyckligt. Nu bidde den bara töntig och den SOPIGA manusförfattaren är en TÖNT som ALDRG kommer få en Oscar.

Hemma igen

Idag blir inte många knop gjorda... Jag har njutit av härliga surdegsrågkusar. Min mage slår kullerbytor och är glad över att få riktiga fibrer efter tre veckor i dess avsaknad. Jag måste fixa till min cykel så att jag kan ta mig runt, och fram och tillbaka från jobbet som drar igång snart. Fast egentligen ska jag inte jobba särskilt mycket. Men det är skönt att slippa gå eller lägga pengar på bussen.

Jag skulle vilja hitta på något idag, bada eller så, men jag är för lat för att ringa någon att görat med. Så här tillbaka i ett land där solen är en ynnest, istället för en självklarhet, får man ju ångest om man är inomhus när den lyser utanför fönstret. Ja ja, latar mig nog ett tag till. Ska gå igenom alla Greklandsbilder så att jag kan visa upp några för er sen. Tror visst att det är dag för lunch snart...

RSS 2.0