Lova (höger) berättar en mycket rolig hist...

bild317 (MMS)

Lova (höger) berättar en mycket rolig historia om när hon kom på sina grannar med att spela in en vuxenfilm, sånna historier uppskattas alltid. Vi dricker skumpa på Toves balkong och har det bra. Det är så underbart med sommarkvällar. Vi ska ut och dansa snart. Blir himla bra!


Det är sommar nu!

Bloggandet har inte varit alltför intensivt nu på sistone. Detta beror på flera faktorer:

1. Vi hade inget internet hemma tills alldeles nyligen
2. Jag har varit på ställen med radioskugga
3. Jag är inte längre ensam och understimulerad i Eskilstuna
4. Det är tokfint väder och jag är bara ute ute ute

Ja det var några anledningar. Mmm...

Nu ska jag iväg på en drop-in dansklass. Samba reagge tror jag att det bjuds. Det är en avancerad klass så jag hoppas att jag inte har tagit mig vatten över huvudet. I övrigt funderar jag på hur mycket stil man får offra för ett par sköna sandaler. Jag är så trött på att gå runt i skor med papperssula. Nu när jag går mot 30 måste jag faktiskt tänka på min rygg och mina benhinnor. Jag har hittat ett par riktiga kärringtofflor som jag nog borde köpa för att dom är sköna, men dom är ju så fula...

Ut i vädret igen nu då!

Nu är det sommar! Riktigt fika på klipporn...

bild309 (MMS)

Nu är det sommar! Riktigt fika på klipporna! Jag har inte prövat vattnet än. Det ser kallt ut... Men jag ska. Sen...


Nu är jag ute på landet hos Tove. Det är h...

bild307 (MMS)

Nu är jag ute på landet hos Tove. Det är himla mysigt här. Vi har bakat bröd och rulltårta. Mums! Var e smöret?


Jag är för kort!

Var precis inne i stan för att försöka få en glimt av Kronprinsessan. Jag visste inte att jag brydde mig men det gör jag tydligen. Jag är så besviken, såg inte ett skvatt! Först stod man och trängdes med tusen människor, hade en hyvsad plats, kunde se slottsbacken litegranna. Jag kunde inte se storbildstvn dom monterat upp vid slutet av slottsbacken, så jag fick gissa mig till vad som hände, folket sa ooo och woho och aaa.

Man kände stressen. STÅ NÄRA! FÅ EN GLIMT! Helt plötsligt var jag som besatt. Nu känner jag bara tomhet. Fick inte se någonting. Näe... Dom gifter sig ju inte igen imorgon direkt. Hade typ varit bättre att sett det hela på tv. Men nä, ändå inte. Det var något visst att stå där i folkhavet och se vakterna med bast på huvudet. Veta att bara några hundra meter därifrån stod vår prinsessa och gifte sig med en vanlig kille från Ockelbo.

Vilken klassresa. Sjuk grej för hans släktingar. Jo, en annan är ju bjuden på kungligt bröllop, min kusse ska gifta sig med prinsessan. Hans föräldrar sen... Inte hade väl dom någonsing kunnat ana att dom en dag skulle ha en prinsessa till svärdotter. Ha söndagsmiddagar med kungen och drottningen.

JAG GILLAR MONARKI! Den håller kvar det sagolika i vår värld.Igår fyllde jag år och det var jättekul. Men jag är mycket trött idag... Ännu tröttare efter prinsesspaning.
PUSS PUSS!

I DA ERE MIN FÖÖÖDELSEDAG! Jag fyller 25 å...

bild0222 (MMS)

I DA ERE MIN FÖÖÖDELSEDAG! Jag fyller 25 år! Vem hade kunnat ana att någon så liten kan vara så många år?


Det är något visst med att åka nercabbat. ...

bild290 (MMS)

Det är något visst med att åka nercabbat. Lite riviera, lite någon film med Clark Gable, lite friare, mycket ballare. Vi lyssnar på Tom Jones, det passar till. Helst vill man åka långsamt längs med en gata i stan och vara en sån där jobbig jävel som krämar på musiken på högsta. En sån som jag av princip ALDRIG bevärdigar med en blick när jag själv är fotgängare... VroooOOOM!


Studentnalle i skyltförster. Det är något ...

bild286 (MMS)

Studentnalle i skyltförster. Det är något som inte riktigt stämmer...


Vad som är dåligt med Subway

När man har ätit på Subway så stinker fingrarna efteråt. Luktar liksom svettigt. Idag när jag åt en dagens sub så valde jag bort osten för jag tänkte att det skulle hjälpa. Det gjorde det inte. Mina händer luktar ändå. Kan det vara dressingen kanske? Hmm... Alla deras mackor smakar likadant. Dagens fyllning gör liksom ingen skillnad när man ändå öser på grönsaker, oliver och jalapenos och samma dressing man alltid väljer. Aja, de smakar bra i alla fall tycker Madde.

Jag har varit väldigt dålig på att laga mat den sista tiden. Jag vill bara äta ute. Det är så lyxigt att slippa lagandet och diskandet. Min skatteåterbäring kommer rinna iväg snabbt om jag fortsätter så här...

ÄHHHH orka, när man är ensam och kämpar med det sista av skolan för att få CSN i höst så får man!!!

Näe

Nu har jag jobbat duktigt och tycker faktiskt att det får vara mer än nog för en dags arbete. Jag kan göra mer imorgon istället. Har inte mycket kvar på  min lilla produktion om Flasknosdelfiner. Lite info som ska in och sen tycker jag minsann att det får vara bra.


Jag skräder inte direkt orden. Som hot mot delfiner tar jag upp hajar, späckhuggare och människan. Självklart är vi värst av alla...

Kvarg

Nämen, om man inte skulle ta och äta sig lite kvarg...


Min frukost idag. Lite sen men det gör inget. Jag har ingen tid att passa. Himla kul att kvarg i fulkmun heter Kesella. Kesella, Arlas varumärke för kvarg. Dom satt där på produktutvecklingen och insåg rätt snabbt att något som heter kvarg inte skulle sälja särskilt bra. Vad tänker du på när du hör ordet kvarg? Jag tänker på något varigt... kanske gult.

Nä usch. Gott ere i alla fall!

Killarna på mitt jobb äter kvargen med fun light. Kvarg är ju en bra proteinkälla. Killarna på mitt jobb är sånna där som får för sig att bulka och deffa och allt vad det nu heter. Ätstörning var det kanske det hette...

SUUUUUUCK!!!

Sitter ock tragglar med en jäkla semiotisk analys. Jag vette fan vad jag håller på med. Än så länge är mina referenser ett skämt. Helvete! Jag vill också ha sommarlov nu! Kan inte nån skriva det här åt mig?

Jag jobbade ju igår. Dom hade lite hastigt och lustigt ändrat min tid så dagen börjar med att jag blir anklagad för att vara sen. Man kan inte vara sen om ingen har sagt att man börjar tidigare. Jag har haft samma tider sen i höstas men helt plötsligt skulle jag börja en halvtimme tidigare och sluta en timme senare. Hur gick det till? Jaja, jag är oskyldig, ingen skada skedd. Vid lunch fick jag fel mat av soporna i caféet. QUE PASA!!! Det var ungeför två minuter kvar av min lunch då så jag tog den feliga maten och orkade inte kräva pengarna tillbaka. Det var gott, men det var inte vad jag beställt. Well well, var väl bara en sån där dag, eller snarare en sån där helg.

Ahhhh... tillbaka till analysen nu!

Ta mig hit


Den här stranden ligger i Sydafrika. Några vänner till mig flyger dit idag. Jag är både avundsjuk och orolig. Har hört en hel del rövarhistorier om Kapstaden. Sen alla dessa sjukdomar, sjukdomar som inte ens finns kvar i Sverige. Usch usch!

Men, så ser man den här stranden, WOW. Tänk att få åka ut på safari, WOW. Uppleva en totalt annan kultur, WOW. Sen så är det ju lite WOW att titta på VM i fotboll på plats också. De får jag väl erkänna. Inte för att jag är någon fantast eller så (raka motsatsen egentligen).

Blir nog en sjukt ball resa.

Ha det helt fantastiskt grabbar! KRAMAR!

Lite tidigt för ångest

FÖR I HELVETE! JAG ÄR SÅ KLANTIG! Vill börja gråta! Min telefon ringer 8.37, jag tänker "Vad är det för en idiot som ringer innan nio en lördag?", telefonen ringer igen... och igen. Då svarar jag "Hej det här är Sandra från jobbet, var är du någonstans?" HELVETE HELVETE HELVETE "Ska jag jobba idag?" FAN FAN FAN MAGEN KNYTER SIG "Ja, det är ju din vanliga helg."

Jag var övertygad om att sommarens schema hade börjat gälla och att dom rullande helgerna var över för den här våren. Men tydligen så rullar dom på fram till midsommar. Jag har till och med fått ett mejl om det här. Men när jag pratade med en kollega var han bombsäker på att helgerna bara höll på maj ut. MAN SKA ALDRIG LITA PÅ NÅGON ANNAN ÄN SIG SJÄLV! MAN SKA ALLTID SJÄLV KOLLA UPP SAKER OCH TA ANSVAR FÖR DOM! Det var ju ingen direkt idé för mig att slänga mig på tåget och åka dit, jag skulle ju ha blivit ca 4 timmar försenad. Hoppas dom fick in någon annan.

Det här är verkligen inte likt mig. Jag brukar ha koll på allt. Hade verkligen tänkt dubbelkolla det där mejlet. Men det föll ur huvudet. Det har som sagt blivit alldeles för mycket på sista tiden. Jag är så himla rädd om det här jobbet och vill inte göra några missar alls men mänskligheten kryper sig på ibland. Jag föredrar ju annars att se mig själv som något av en superkvinna of some sort.

Förlåt så jättejättemycket jobbet!
Vi ses imorgon!

Tillägg till "Himla Käck"

Fick reda på av en vän att hon säger så varje morgon! "VARENDA morgon" för att citera.

Där fick vi det säkerhetsställt i alla fall. Det var ingen nördig groda. Det var bara en nörd. En nyhetsläsare från tiden ingen minns.

Himla käckt!

Imorse sa nyhetstjejen, "Det var allt, ta det kallt"

En liten ordvits så här på morgonkulan. En sån där ordvits som man slänger ur sig. En sån där ordvits som efteråt får en att ta sig för pannan. En sån där ordvits som efteråt får en att känna sig som världens största nörd. En sån där ordvits man hoppas att ingen hörde eller noterade.

Jo du lilla gumman, alla hörde. Ca 3miljoner människor hörde.

Men pensionärerna i Tomtefjäska eller Borskullefjäll tyckte säkert att det var hilma käckt.

Betänkligheter.

Nu sitter jag här, två timmar innan redovisningen och är inte klar. Som vanligt. Jag tycker att det är en plåga att ge mig in i dokumentet jag jobbar i. Borde jag verkligen bli illustratör? Att jobba som det idag handlar om så mycket mer än att bara göra bilder. Jag tänker tillbaka på alla uppgifter vi har gjort de senaste två åren. Har jag tyckt någon var kul att göra? Några stycken inser jag, men inte tillräckligt många.

Det roligaste jag vet är fortfarande att dansa, sjunga och stå på scen. Varför väljer jag då att satsa på Informationsdesign och illustratör? För att jag kan. För att jag är smart och har en fallenhet för att suga i mig information. För att jag är duktig på att rita, jag kan fixa det mesta som sätts i mina händer. Det är bara det att jag inte brinner. Suck. Jag vill fastna, kunna sitta i timmar, som folket i min klass gör. Vissa av dom sitter vid sin dataskärm så gott som alla dygnets vakna timmar och gör helt fantastiska saker. Jag, jag kan om jag vill, men jag vill inte.

Samtidigt så ger ju den här examen mig en kandidat i Informationsdesign, jag blir på pappret akademiker. Kommer ju kunna jobba med vad fan som helst inom den här branschen. Kanske jag är en sån som ska jobba som projektledare, koordinator... hmm. Vad ska jag bli när jag blir stor?


Ujuj, tunga tankar en torsdagsmorgon.

Haj med överbett

Jag jobbar vidare med min flashproduktion om flasknosdelfiner. Jag har precis gjort en haj med överbett. Jättesöt faktiskt. Han får faktiskt vara så. Alla kan ju inte vara perfekta.


RSS 2.0