Det vankas fika i det nya residenset Ljung...

100media_imag011 (MMS)

Det vankas fika i det nya residenset Ljungholm-Karlevall!


Mycket nu...


Ja, nu blev det kanske så där igen... Att jag började att tänka att jag skulle kicka igång bloggandet igen. Men icke! Ah, nu rå? Kanske!

Det har verkligen varit fullt upp på sistone. Vi boar och boar i vårt nya hem men vi tycks aldrig få ordning ändå. Jag har varit med och styrt Lucia på badet och det gick jättebra. Vi har haft fullt med rep i skolan inför först en julbankett i Eskilstuna stadshus och sen vår egen julkonsert som äger rum på tisdag. Vette tusan om man kan kalla den en "julkonsert" då den bara innehåller typ 3 jullåtar. Men man kan se den som en himla fin julklapp till alla som vill komma och titta. Alldeles gratis är den, Dieselverkstaden, Lilla scen kl 19.00, 20/12-2011. Komsi!

Min musikalklass är alldeles underbar! Fan vad kul det är! Det blev en musikalisk höst det här. Sen så har vi ju haft riktigt bra jobb med dansen också, först Sörmlandsgalan och sen Eskilstuna gymnastikförenings 100årsjubileum. Sen så har vi haft lite andra duttdansjobb därimellan också.

Jag är så himla glad att jag satsat på allt det estetiska i höst. Informationsdesignen får vänta. Jag är en fattig konstnär :P Men en glad sådan!

Idag gick jag upp kl 5 så nu är jag trött. Ska mota bort en lurande förkylning med echinagard och sen sussa mig lite.

Over and out!

RSS 2.0