Ho ho!

Jomenvisst! Jag lever och frodas. Sambakurs har gåtts, midsommar har firats, sista dagarna på gymkortet här i Eskil har kommit och jag ska så smått börja packa ihop min lilla 26kvadratare.

Det har blivit många "sista" nu på sista tiden. Jag blir sentimental över allt. Insåg att det antagligen var sista gången jag bäddade i rena lakan i min säng här, stod på Hemköp och tänkte att det här är nog sista gången jag köper hem ett 15-pack med ägg till mig själv, idag körde jag sista passet med min favortinstruktör på gymmet... Ja, men nu börjar ju en annan tid. Det ligger väl i min natur att vara lite sentimental, jag är ganska så blödig faktiskt. Säga vad man vill om Eskilstuna, men jag har verkligen trivits i min lilla  lya och vilka fantastiska vänner jag har fått här. Med värme kommer jag tänka på min lilla plats i den här lilla staden.

Idag har jag kört dubbelpass på gymmet ett vid 12 och ett vid 19. Båda med bästa instruktören! Fan vad jag blir peppad av henne! Jag ska också bli instruktör! Ja, det ska jag. Jag som älskar att stå i centrum, jag som älskar att träna och motivera andra till träning. Så får det bli. Imorgon ska jag gymma och boxas hade jag tänkt. Sen på torsdag blir det sol och bad, antagligen lite gym igen och sen på fredag yoga. Jag har nog aldrig varit i så här bra form, det är så sjukt härligt att känna hur man orkar typ allt. Både puls och muskler hänger med och jag känner mig som Wonder woman!

Dags att sova. Over and out!


En liten trevlig soaré med klasskamraterna

Rothoffsparken bjöd på sol och mygg

 

Självklart var Arvid Farfar Mazarin med på kalas. Sandra ställde gladeligen upp som förste kliare.

 

Henke känner sig grön och skön i gräset medan korven fick sin obligatoriska svarta kulör.

 

Arvid undrar vad Malin kan tänkas ha i sin lilla bytta... Någe gott? Oj, det var visst mamma Annas spetsade smoothie... woops

 

Ehmm... asså... jag nosade bara...

 

Sandra sa posa, klart man bjuder på den.

 

Jag försöker grilla en allt annat än sammarbetsvillig halloumi.

 

Gotter!

De sista fyra bilderna har jag stulit från Sandra. Tack och bock!


Var en himla mysig afton. Folkölen rann genom våra strupar och sämjan var god!

 


Alla dom där kissekatterna...

Dom växer så snabbt! Pussa pussa!


Hurra hurra för mig idag! Jag har blivit b...

bild557 (MMS)

Hurra hurra för mig idag! Jag har blivit bjuden på födelsedagsfrukost och nu dricks det rosé på Ljunggrens terass. Himla bra födelsedag hittills! Puss puss!


Hela Kungsgatan luktar öl och musiken pump...

bild536 (MMS)

Hela Kungsgatan luktar öl och musiken pumpar! Jag vill också åka flak!


Gjort sådär igen...

Ja, skjutit upp allt som jag skulle ha gjort så att jag får göra allt i hetsfart på en sekund. Det blir inte mycket bloggande den här veckan skulle jag tro. Jag som har bilder på både middagar, kubb, premiärdopp och kattungar i kameran. Det får vänta.

Imorgon ska jag ha en redovisning jag inte alls är förberedd på (ovanligt), sen ska jag till Stockholm på min lillebrors utspring, sen ska jag tillbaka till Eskil för att dansa och träna inför fredag (vi ska uppträda på en klubb på Mose Backe, det ska egentligen vara hemligt, men jag tror inte att någon av mina 28 läsare skvallrar). Sen ska jag skriva ihop det skriftliga till min Storytellingkurs, kommer nog gå sådär, men jag ska fanemej försöka!

Torsdag sen, ska iväg till Stockholm igen för att göra en grej. Berättar om det sen när jag vet hur det gick. Secret... och så fyller Mamma år.

Fredag, sambadräkten och jag åker tåg till Stockholm igen. Uppträda som sagt, och så ska en annan skrivuppgift in.

Lördag, då blir det bröllop på Skansen, inte för mig utan för underbara Anna och hennes man. Dom ska gifta sig igen. Den här gången tänker jag vara brudtärna! Känner mig snuvad på första vigseln (men då kände jag faktiskt inte ens Anna). På kvällen sen ska jag fira att bästa Lova har tagit sin examen och är grym.

Söndag... då dör jag lite

Måndag, då börjar jag, Malin och Mina på en Sambakurs som hålls av en sambaprinsessa från Rio. Är sjukt pepp på det!

Som sagt, vi ses sen bloggen!

RSS 2.0