En mer "Bar" sommar...

Nu har jag äntligen gjort det! Mina introducerade mig till Luli Famas underbara bikinivärld. Den som känner mig vet att jag ÄLSKAR bikinis. Jag tar oftast med mig 8 olika när jag åker på solsemester. Dom är ju så små, tar ingen plats och det är ju så roligt med variation. Bikinis symboliserar sommar för mig. En fin bikini är som ett löfte om härliga dagar på stranden och långa ljumma sommarkvällar.

Ja så nu slog jag till och köpte en bikini från "THE" bikinimärke. Minitrosa och triangelbh. Bar's teeny Biknini heter den. Man får inte vara blyg och det vet nog de flesta att jag inte är (för fan, jag brukar väl gå klädd i mindre... hahaha). Bikinin fick dessutom ett rungande godkännande av Jimmie. Konstitt...

Komsi komsi lilla fina! Snart ses vi!


(Ber om ursäkt för detta extremt modebloggiga, kommersiella, äckelkonsumentiga, pryltokiga inlägg... Men, jag tänkte, bättre att köpa 1 Luli-bikini än de 3 olika jag brukar plocka med mig hem från H&M varje år.)

Sover och sover

Jag glömmer rätt lätt bort att det faktiskt är en hel del jag skulle behöva fixa med nu innan sommaren. Jag bara sover, äter och tränar. Jag sover faktiskt för mycket och för lite på samma gång. Egentligen kan man väl säga att jag sover på fel timmar. Jag somnar sällan innan kl 2 vilket gör att jag sällan går upp innan kl 10. Jag borde ju somna vid kl 23 och vakna vid kl 7. Det är ju så kroppen vill ha det. Men, jag skulle inte veta vad jag skulle göra med all den där extra tiden. Med alla facit på hand inser jag ju att det är precis den tiden som skulle vara fantastisk att fixa med allt jag borde gjort för längesen.

Kanske imorgon.

Imorse när jag låg och snoozade i två timmar drömde jag att jag var någonstans i indonesien eller något liknande. Jag hade åkt dit själv för att volontärarbeta och vem möter jag inte på flygplatsen om inte självaste Madonna. Hon erbjöd mig att hjälpa henne i hennes arbete. Haha, var kom detta ifrån?

Nu ska jag äta ett ägg sen ska jag träna på träningsvärk.

SO LONG!

Fina blommor

Det enda i min lägenhet som nu skvallrar om vad som hände i helgen är några härliga blomster...

Den här buketten fick jag av min älskling. Jag älskar gerbera, det vet han, och jag älskar rosa, det vet han också.

 

Sen fick jag en fantastisk solros av Jimmies familj. Och den lilla rosenbusken fick jag av Annas mamma.

 

 

Puss och tack!

 

 


Spring Pride, ojojoj

Åh vad jag har haft roligt! OJ OJ OJ! Springpride blev grymt! Det var så himla kul att uppträda! Tyvärr lämnade scenen en hel del att önska, men vad tusan, man är väl proffs och kör hårt ändå.

Responsen vi fick var fantastisk. Vi fick skriva autografer och alla ville fota sig med oss. Några små söta barn ville fotografera sig med just mig, jag kände mig som självaste Lady Di. Sen blev jag massfortograferad av en kinesisk affärsman medan hans lilla fru stod några meter bort med ett stort leende på läpparna. HAHA!

Utekvällen var grym också! Vi fick gå in gratis och kunde ta med oss några av våra närmsta vänner med på tåget. Sen blev det dans dans dans. Självklart kuppade vi scenen inne på stället och ställde till med show. Sen blev jag svettig och fick ont i fötterna. Jimmie var med och dansade loss han med, glitter i fejjan fick han också. Klart Jimmie också skulle vara lite fab. Nog för att kan alltid är fabolous.


SHOWTAJM!

Vi inspirerades av dragqueen-smink-tutorials på You Tube och skapade vår egen version.

 

Malin piffar lockarna.

 

Anna: fotograf, sminkös, coach, men framför allt, underbar vän!

 

 

På väg till scenen. Vi fick hålla i fjädrarna, jäklar vad det blåste.

 

Då kör vi!

 

 

Lady Gaga and the gang!

 

 

 

Tillbaka i logen (konferensrum i Stadshuset) efter att första nummret var avklarat.

 

Dags för vårt eget nummer!

 

 

 

 

Fanbild 1

 

Fanbild 2

 

Fanbild 3

 

Klart Jimmie ska få en fanbild han med.

 

Puss puss

 

Stolta Mammi ville givetvis också ha sig en bild med alla brudar.

 

Med Sean och Magnus

 

Ena riktiga spexare :)

 

 

 

Den här bilden är från QX

 

PARTYTAJM!

Anna, Malin och hela Malins härliga Ålandsliga

 

Roxy och jag studerar en ostring. Showhåret fick följa med ut i natten.

 

Fina Mina!

 

Nä men, jag sitter alltid så där naturligt i så korta shorts att det ser ut som att jag kör en Kalle Anka.

 

Ett glatt men något udda gäng. HAHA! PUSS!!!

 

Min vän. Kanske han heter Urban.

 

Lite Caprinia do Brazil slank minsann ner.

 

Älsklingen och jag på klubb.

 

Nu ere fest!

 

 

Posa med Christer.

 

 

 

En helt fantastisk kväll med helt fantastiska människor!

TACK ALLA!


Puss!

Vi tillsammans med Reine/Lady Gaga från Diamond Dogs :)


Idag!

Så har dagen kommit! Den vi har laddat så för. Det ska bli så himla roligt att få uppträda idag men jag känner mig redan ledsen över att det snart är över. Men då är det bara att sätta nya mål.

Klockan 13.00 går showen av stapeln på Fristadstorget i Eskilstuna. Be there or be square!
Rep och mer publicitet!

Idag har jag och dansbrudarna tränat med den andra dansgruppen. Vi repade GAGA-nummret. Jag sa väl det att det är en remix av Gagas "Born this way" som vi ska köra ett av våra nummer till? Nä, det kanske jag inte gjorde, men så är det i alla fall. Dom hade verkligen gjort en superkoreografi. Pepp pepp! Sen så var vi med i tidningen...

 

Vi är inte det muslimska paret...

 

Syns det att jag älskar det jag gör? Liite va? :)

 

Jag gick in på Eskilstunakuriren för att hämta mig ett exemplar:

Jag till receptionisten: Hej, skulle jag kunna få ta en tidning Jag är med på framsidan.

Receptionisten: Ja, jovisst.

Jag: Tack! *hämtar tidning* *håller upp tidning* *visar receptionisten* Här är jag *exalterad*

Receptionisten: Å vad fin du är. *inte så exalterad, mer som en trevlig mormor eller dagisfröken*

Jag: Tack! *glad som ett barn* Tack igen! Hejdå!


Kulturell

Ikväll har jag varit på min härliga teatervän Kristins föreställning. Harriets himlafärd heter den och Kristin spelar Morten. Hon ÄGDE scenen!

Morten skriver en suicide note. Affärerna i godisbutiken går allt annat än bra.

 

Vänta! Kan vi få se en inzoomning på det fejset?

 

Fantastiskt!

 

Men sen kommer Harriet in i bilden. Nu vill inte Morten ta sitt liv längre. Hon är ju faktiskt hans första kund i godisbutiken. Då kan man ju inte gå och vara död.

 

Kristins minspel är to die for!

 

Harriet kan flyga och Morten blir rädd.

 

Morten letar upp sin bäste vän från högstadiet, Peder.

 

Det tål att upprepas: MINSPELET! Så jävla grymt!

 

Anna, Malin och Malins två vänner Fanny och Jill var med och kulturade sig.

 

Pjäsen var lite svår. Men på ett underhållande sätt. Jag tycker fortfarande att Kristin var den som gjorde att jag ville fortsätta titta. Sen var scenografin och de olika lösningarna för att skapa stämning fantastiskt fint gjorda. Bra där!

 

Sen måste jag ju berätta. Det blev ett riktigt äventyr att ta sig till teatern. Det började TOKREGNA, ÅSKA och BLIXTRA! Det blev jättespännande, jag och Anna tog skydd i en tunnel och förundrades. Sen SPRANG vi den sista biten men hannbli så gott som genomvåta ändå! Ujuj! ÄVENTYYYYYR!


Munktellpubliken filmar


Mina hittade den här på You Tube.

Dansa i tv: check

TV4

ca 4min in i programmet

 

SVT 1

ca 8min in i programmet

http://svtplay.se/v/2438196/svt_sormland/26_5_19_15

eller klicka på bilden, du kommer länkas till SVT

 

 

Några härliga sekunder i rampljuset!


Of I go

Mot maten!


fOtO shOp


Sådär ja!

Fy fan vad vi är bra! Uppträdandet på Munktell gick som en dans. Idag fick vi uppträda för alla de företag som sitter på Munktell Science Park och sen snacka lite om oss själva, jag gjorde det bästa jag kunde med min andfådda dansröst: Vi ...ehssaa... är... hssseuu... chichi SAMBA... Nä, nu överdriver jag, det gick ganska så bra att prata faktiskt. Sen var både SVT, TV4 och Eskilstuna kuriren där. Nu vet alla vilka chichi SAMBA är. Sen när vi var på väg för att äta lunch ropade en glad byggarbetare att vi var mycket snyggare i verkligeheten än vad vi var i tidningen. Han fick en flyer, då blev han ännu gladare. HAHA! Kändes faktiskt stort att bli igenkänd. Celeb!

Jag är så jävla jävla glad! Nu är jag dessutom om möjligt ännu mer peppad inför lördagens show. FY FARO VAD KUL DET SKA BLI! LÄNGTAR!!!

Backstage...

 

 

Sprayglitter och olja, en sambadivas bästa vänner.

 

Se så tjusiga vi blev. Som vanligt.

 

SVT ville ta lite närbilder på oss. Ih! 19.15 ska vi vara med regionalt.

 

 

chichi SAMBA hjärta SVT och Pride = sant (ni ser väl våra små flyers?)

Som Anna sa: "chichi SAMBA ligger med SVT"

 

Ja du Anna, nu får du hata mig igen för att jag lägger upp en bild du inte gillar. Men jag måste ju få visa upp vår hedersmedlem. Ditt stöd är helt ovärdeligt! Det går inte att beskriva i ord hur mycket du gör för oss. Anna var med och filmade och fotade, fixarAnna. Puss!

 

Det var en helt fantastisk upplevelse. Nu är det bara att ladda om inför lördagen. Men först! Mot pifferiet för nu ska jag på finmiddag!

 

PUSSPUSS alla!


Leka lite

 

Köpte en ny fin duoskugga på Body shop idag. Jag brukar inte vara en sån som lägger dyra pengar på smink men den här ville jag ha. Den har två skuggor, en silver och en svart. Den svarta kan man nog få hur mörk som helst om man blöter penseln lite. Den silvriga var lite för grå för att ha som highlighter men den är fin fin ändå. Här har jag toppat med lite ljusare skugga precis under brynet och sen lite svart eyeliner. Ojojoj så sminkbloggit det här blev... Får nog sluta upp nu.


Social och så

Imorgon ska jag gå på Informationsdesigns-treornas avslutningsmiddag. Inte för att jag kommer lyckas ta examen den här våren eller så, men det är trevligt att få ett litet högtidligt avslut ändå. Jag hoppas att större delen av klassen kommer. Känns inte som att jag har sett dom på ett halvår, vilket nog kan stämma eftersom vi har haft tusen tusen självständighets-jobba-hemma-kurser. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Högtidsklädsel gäller. En trevlig långklänning från Indiska fick följa med hem idag och den får gå på middagen med mig imorgon.

Middagen sen... den menyn sviker ingen som gillar klyschan av "finmat".

Förrät, ja ni kan nog gissa: Toast Skagen (mums, men välkommen tillbaka till 1958 i matinovation, det var då den skapades av Tore Wretman)

Varmrätt: Något med fläskfilé... otippat

Efterrätt: Jag kan tycka att en créme brûleé skulle suttit på sin plats för att följa denna menys trend men här kommer otippat den mustiga Tiramisun in istället. Ja, även den en klassiker med några år på nacken.

Allt är ju gott och så. Jag har rätt svårt för fläsk nuförtiden dock. Men om dom gör den bra blir det nog bra. Ja, klart att det är bra om det blir bra. I alla fall...Blir nog bra uppladdning inför lördagen...
Klart jag måste skriva lite om dansen =)

Så där sent igen

Ja, nu är jag uppe till mitt på natten igen. Huvudet jobbar på så frenetiskt just nu att jag inte kommer ner i varv förns jag blir medvetslös av trötthet.

På lördag smäller det som sagt. Jäklar vad peppad jag är! Men först ska vi klara av ett uppträdande på torsdag inför väldigt många företagsrepresentanter på Munktell Science Park här i Eskilstuna. Ska blir svinkul det med. Sen ska en repetition med ett hiphopdansgäng klaras av. Samba, hiphop och en drag queen vid namn Reine, det är kompotten för lördagens öppningsnummer. Det ni!

Om man skullet a och sussa lite nu då. Har suttit med touch ups på dräkten hela kvällen, lite limma och så. Blev tvungen att sy in den lite också. Så kan det gå när man tränar som en tok för att rocka publikens värld.

Puss och natt!Kändisar...

Så var man med i tidningen igen då :)

Klicka på bilden!

Vad har jag gjort?

Den senaste veckan har jag...

Varit ute i det fina vädret.

 

 

Ätit lunch på Reetro tre gånger varav en med dansbrudarna som paus i heldagsrepetitioner.

 

 

Lagat goda sallader till mig själv.

 

 

och i lördags...

 

KALAS

Fina Roxy bjöd till förfest

 

 

 

Sen gick vi och trängseldansade på Filial.

 

 

Notera tjejen i bakgrunden. Hon har KUL (eller kanske hon gråter...).

 

 

 

 

Det skulle till och med dansas i toalettkön. Stå i kö har aldrig varit roligare.

 

 

 

Alla/allt ska dansa! Shake that tree!


Det var roligt att vara ute och slira med brudarna. Var galet längesen jag var ute och dansade. Tyvärr var inte klientelet den här kvällen det bästa. Det kändes lite som att vara tillbaka på Residence anno 2003. Men så länge jag har mina bejbs står jag ut med allt.

Kisse i mina tankar

 

 


Det är så mycket just nu (haha, det var ju nytt). Men jag tänker i alla fall på dom här små pluttarna. Dom har öppnat ögonen nu. Åh, pussa pussa! Ni ska få fler tussebilder. Men nu får ni nöja er med dom hära. En uppdatering om livet kommer också sen. Ja, sen sen. You know you love me... XOXO

Bebis bebis!

Min familj har fått tillökning! Mammas och Pappas kissekatt har fått bebisar. Fyra små tussar blev det. På torsdag ska jag åka och gosa. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!

 


Här sitter jag...

...och är lite lurig = full...

Nja, jag var på en förgjordat trevlig AW alldeles nyss. Ja, eller AS kanske kanske man ska kalla det när man går i skolan. Jag mötte upp Malin och Kristin 17.30 på Grappa. Vi drack rosé, pratade existensiella grejor och sen blev vi sugna på mjukglass. Eskilstuna svek igen, allt var stängt förutom McD så det fick blir en sunday med kolasås och en äppelpaj istället för den mjukglass med chokladströssel jag var sugen på. Det var i och för sig gott det med.

Igår tog jag guldbojen på livräddningen (om det är någon som är intresserad av vad det innebär är det bara att fråga). Jag är fett bra på att livrädda! I alla fall när jag övar. Vi får väl se om jag kommer få användning av mina kunskaper i ett skarpt läge den här sommaren på utebadet. Hoppas inte.

Guldbojen...Nu är det dags för sänga. Imorgon ska jag, Malin och Helena ha en exjobbsdag. Vi ska vara galet duktiga.

Puss puss!

Fredag!

Så gick ytterligare en vecka. Håhå jaja. Snart ska jag åka tåg hem till stora staden. Jag ska jobba och ha livräddningsutbildningn den här helgen. Vi ska också vara hundvakter till Pluto.

Jag skulle aldrig orka ha en hund på riktigt. Det kan vara lite mysigt att få låna en hund ett litet tag när man har tid. Men fy för att pussla med promenader, vem som kommer hem först och kan ta eftermiddagspromenaden, fixa hundvakt när man ska resa bort... nä. Hundmogen kommer jag nog först blli när jag blir barnmogen. Men då kommer jag ju ha fullt upp med en bebbe så det är nog inte heller bästa tiden.

Det kanske är med hundar som det är med barn, att det egentligen aldrig finns en perfekt tid att skaffa en/ett. Men när man gör det så ångrar man sig aldrig.

Jag skulle vilja ha en mops. Jag älskar mopsar.
Trrrrrrevlig helg!

Mer bilder från HOFFMAESTRO!

Tack Anna för grymma bilder!

 


Hej igen!

Vad händer och fötter i era liv? Tar ni hand om er själva och era medmänniskor? Själv har jag gått in i ett litet rum där allt utanför känns väldigt läskigt att tänka på. Det är ungefär som att där jag är just nu är det enda som finns. Ni vet... hela den där harrangen med trädet i skogen jada jada. Jo, så känns det för mig. Om jag ska tänka på allt annat blir jag, jag tror att det är så här den känns, den där stressen alla pratar om, jag blir stressad.

Anyhooo. I torsdag var jag och Malin på jobbmöte i Stockholm. Det gick bra men inget är bestämt ännu. Så jag ska inte säga för mycket. Det var ett mycket speciellt möte. Men det får ni fråga om när ni träffar mig. Historien kommer inte till sin rätt i skrift.

Sen på kvällen bjöd jag till fest. Jag bjöd mina underbara vänner Tove och Lova på middag. Det var dom mycket glada över. Dom fick lövbiffroulader med ädelost i som badade i en gräddig sås även den med ädelost. Till det fick dom ugnsbakade grönsaker. Sen mumsade vi på jordgubbar till efterrätt.

Nam nam säger Tove. Lova kom senare. Nytränad och fin (läs, svettig...)

 

Fredag, jag gjorde INGET konstruktivt. datorn låg ensam och glömd i ett hörn. Jag tog ett varv på Långholmen istället och gjorde grodhopp i alla trappor. Sen blev det helt plötsligt dags för AW. Ja, eller  sympatiAW från min sida. Mer rosé intogs i Hornstull.

 

Lördag, Jimmie och jag styrde kosan mot Djurgården men det blev för jävla kallt så vi körde en fika per kvarter istället. Vi betade av Gamla Stan och Slussen innan vi drog oss hemåt. På kvällen sen åt jag en mycket trevlig Valborgsmiddag med Tove, Jenny och Lotta. Ännu mer rosé intogs och samtalen blev djupa. Jag och Tove ragglade hem framåt småtimmarna med våra skatter, nyss inhandlade på 7/11, i famnen (chips till mig, saltlakrits till Tove).


Söndag sen. Jag och Jimmie roade oss med 4 olika lägenhetsvisningar sen åt vi pizza. På kvällen mötte jag upp Anna och Tobbe i ett industriområde i Årsta. Klart vi skulle till BB! Hihi. Vi var alltså på Big Brother live. Så om du såg en liten tjej med lila kofta och knut på huvudet i publiken så var det antagligen jag. Det är alltid kul att se hur det går till bakom kulisserna. Men jag har börjat tröttna lite på BB nu. Men jag måste ju se vem som vinner.

Idag är det måndag och jag har haft teaterlektion heeeeela dagen. Jag hinner egentligen inte med teatern, Men det struntar jag i!

SO long LÅNGKALSONG!

RSS 2.0