Det vackra folket

Så här tjusiga är vi i min lilla klass i Jesus Christ Superstar. Vi är verkligen den beiga massan. Smink: tänk söndagmorgon, bakis som fan och så lite röd penna under ögonen, fortsätt med att skugga fram ett härligt djup runt ögongloben för att framhäva hålögdheten... voila! Hihi!

 

På skärtorsdagen kör jag min första föreställning, genrep med publik! BOUJAKKA! Har inte full koll på vad jag ska göra riktigt, men det ger sig... Vi har hela tiden fått repschema en vecka (eller tre dagar) i förväg, bra framförhållning, omöjlig egentligen. Mina veckor har varit planerade i en månad, jobb går före. Pengar måste tjänas (sen så är det roligare att jobba än att sitta och vänta tusen tusen timmar på Göta för att få göra en insatts i 5 minuter... Ja, repen är fantastiskt bra planerade också förstår ni) så repen har blivit lidande. Men som sagt... det ger sig :)


Men hej!

Ja, nu blev det visst sådär igen. Mm, har sagt det förr, bloggen, mitt bortglömda barn...

Jag har haft några tokveckor, tusen pass... eller rättare sagt veckan efter Italien, 3 pass, veckan efter det, 7 pass, veckan efter det, 8 pass, den här veckan, 11 kanske 12 pass, varav ett min första VATTEGYMPA!

DET NI! HELT GALET! Men efter den här veckan lugnar det ner sig lite. Har varit ute för Korpens räkning och kört en massa "prova på" för gymnasieklasser. Har både haft klasser fulla med 30st 17åriga pojkar och klasser med 30st 17åriga tjejor. Har varit jättekul. Oftast kommer de in och är så balla och blasé... men sen efter några låtar har jag dem i mitt grepp, MOAHAHAHAHAHHA! I alla fall de flesta. Vissa är riktigt svårflörtade. De är liksom för coola för att ens orka existera...

Men hörrni! Vattengympa, jojo. Första passet igår. Jag virrade till det på några ställen, men det vet ju inte deltagarna. Sen är det knepigt att visa vissa saker på land. Men jag krälade runt på golvet och visade och joxade. Tänker på min lilla fina farmor, hon gick alltid på vattengympa, puss farmor, hoppas det finns fina pooler i himlen.

Ja, mycket träning är det nu. Men livet i stort är kul och rullar på fint, kärlek och vänner :) Och så jag har fått superroliga nyheter som gör mig glad och varm så fort jag tänker på det!


Nu blir det effektiv vila och mat så tar jag mig igenom dagens prövningar också! FAN VAD KUL JAG HAR!

PUSS PUSS!

Amelia och jag

Hej hopp! Nu är jag hemma från Italien! Visar bilder och berättar sen... Till något helt annat! Här får ni se KändisMadde in acion. Jag är blek och allvarlig. Det här med kvinnohjärtan är serious shit! Titta och njut!







Ciao Grazie Duro Grana Padano

Parlören i ena handen och kameran i andra. Som det ska vara när JapanMadde är på semester.

 

 

Om några timmar börjar semestern. Egentligen har den redan börjat. Vi käkade på Ramblas och tog ett glas vin för att kicka igång det hela redan ikväll. Åh vad jag är peppad!

 

Sjukdomen hänger sig kvar lite granna men det får gå. Nästa vecka missar jag tyvärr skolan men jag kör pass igen och ska iväg och prova mina scenkläder till JCS. KUL! Vi har fått veta vilka datum vi ska vara med nu. Jag ska vara med i åtta föreställningar, egentligen nio men jag var tvungen att ge bort en för att jag jobbar faktiskt på badet då. Mmm. Man måste ta hand om alla och tänka på brödfödan. Lojal är jag och ekonomisk.

 

Annars har jag hängt med min vän Linda hela dagen. Hon klippte mig och vi käkade lunch och fikade och shoppade. Självklart pillade jag på hennes bebismage som hade blivit så stor! Så himla fin var hon. Jag får en sån sjuk alienkänsla av bebismagar, det ligger liksom en person, därinne, hela tiden... Jäkligt häftigt är vad det är!

 

Men NU måste jag försöka sova lite. Ska ju faktiskt upp om två timmar. Ehh...

 

Ta hand om er här hemma! PUSS PUSS PUSS!!!


RSS 2.0