Sommartider...

Hej på er!

Visst var det skönt med några sommardagar nu i helgen? Nu regnar det och är kallt. Jag mååååååste fixa ett nytt pass! Hade tänkt fixa det idag men blev otroligt osugen på att gå ut i det här vädret. Men fan, jag måste nog ändå! Mitt pass går ut om 12dagar. Jag har ingen annan legitimation. Vad gör man om passet blir ogiltigt? Försvinner från systemet helt? Blir tvungen att plocka fram sitt födelsebevis och ta med mamma och pappa till polismyndigeheten?

Well well

Dagarna nu består av pass, rep, lite skola... vad kan jag säga. Ni har missat mycket. Jag har tokiga fyllebilder från Jesus-efterfesten. Jag har dansat med alla gays och faghags i Eskilstuna. Jag har klarat av min första Korpentermin. Jag har betat av en skolmusikal där jag spelade en förvirrad söt typ med tvångtankar.

Ikväll ska jag repa inför något som heter "Gator och torg". Jag och några andra instruktörer ska dansa på centralstation på måndag för Stockholms stads räkning. 4 minutes of fame. Kom och titta vettja! Vi uppträder två gånger under eftermiddagen. Senare idag ska jag hålla en vattengympa. Hej och hå vad svettigt det blir! Kolla!

Så här såg jag ut efter min vattegympa i tisdags! Det är ju ca 30grader varmt vid den bassängen där vi har vattengympan. Lite hopp och skutt på det och en annan ser ut så här. Det är som värsta detoxen!

 

Okej, mot passexpeditionen!Pengar...

Hej!

Jag har precis lagt tusen tusen på en ny sambadräkt. Liten ångestknorr i magen, hoppas hoppas hoppas den blir bra! Tusen tusen...


Det här har varit mina inspirationsbilder...

 

 

Det ni! IHHH!


RSS 2.0