Invalid man och nya resmal

Jo, sa har ar det.
I lordags skulle vi ga ut. Sjalvklart akte partystassen pa. Jimmie tyckte att jag var himla fin, han kande att han var tvungen att matcha min piffighet och gick for att byta om. 5 minuter senare har han bytt byxor, knutit skorna, och sabbat ryggen. Nagonting small till och han kan inte ga. Men tapper som han ar klattrar han in i bilen och det bar av till klubb. Ja, det klubbesoket blev inte langt. En halv drink senare ar vi pa vag hem igen.

Lite vila gor nog susen... Nasta dag har han fortfarande ont, men inte tusan ska han sabba semestern, nej nej. Vi tar oss till en pool och har en skon dag i solen. Men sen gar det inte langre. MOT HOSPITALET! Sjukhuset har svartmogel i taket, en tjej kan engelska: We giiive jooo injeeection, if better then good, if not, joo kom back tomorrooo and meet doctor. Jo man tackar, injektion, var?, in the but but saklart. Vi slangs in i ett behandlingrum dar det redan ligger en farbror pa en brits, 5 lakare eller skoterskor eller vad man nu blir efter grekisk lakrautbildning sitter och konfererar eller fikar, det hela ar nagot oklart. Jimmies skoterska svarar bara ja pa Jimmies alla fragor, hon fattar inte ett jota, hon ar sa fet att hon vaggar fram, hon paminner mig om Flubber, kommer ni ihag den filmen?

Jimmie fick inget plaster. Sprutan hjalpte ungefar en timme.

Jaja, dagen efter spenderades aterigen pa sjukhuset, i Grekland har man inget kosystem, skrik hogst och trang dig sa ska du se att allt blir bra. Vi trottnade och akte och badade istallet, Jimmie kunde nastan ga. Som tur var fick vi tag pa en bekant har som kande en ortoped och fixade in oss dar direkt. Den ortopeden var grym och kunde toppenbra engelska. En liten rontgen senare och vi fick reda pa att en av Jimmies diskar antagligen hade forstorats och lag nu och tryckte pa ischiasnerven. Doctors order, minst tva dagar i sangen, piller och en till spruta (som Jimmie fick i rumpan, pa apoteket dar vi hamtade ut den, haha).

Idag kanner Jimmie ingenting och vi borjar planera for var tur till Kefalonia imorgon. Den blev nagra dagar forkortad men men, vaska man gora? Dar ska vi titta pa den har underjordiska sjon. Det blir ballt. Forovrigt har jag fatt fraknar pa nasan och ar nastan lite brun.



Puss puss!

Sola och bada...

men inga pina coladas. Ne, det tycker jag inte om, då bara kräks jag. Men öl, det slinker ner och chips, det slinker ner och tre liter vatten om dagen för att inte torka ihop till ett grekiskt granatäpple slinker ner.

Här i Grekland finns ingenting ofettdrypande att äta. Det gör inget när man är på semester. När man äter sallad här får man i sig olivolja värd 50kr minst. Igår åt vi kinamat i Kalamata. Japp, det tog hela fem dagar att tröttna på souvlaki och pommes frites. Vi satt där som fyra dumturister på den enda kinarestaurangen på hela den grekiska halvön och njöt av vårt fried rice. Sen blev det strömavbrott och den lilla kiniskiska damen som både serverade, lagade mat och diskade (och bröt på kinesiskgrekiska) fick brått att ställa ut levande ljus. Det var musigt.

Nä, nu ska jag äta. Sen ikväll blir det nog lite mera öl och chips. PUSS PUSS


Yassu!

Det betyder hej på grekiska =) Jag kan säga många ord på grekiska. Mmm...

Allt resande har gått toppen, vi har en väldigt trött bil trots att den är ny och ser fin ut. Här på balkongen kan man hitta trådlöst nätverk, vilken tur att min kära svägerska och hennes man fick med sig en liten dator. Men det är inte tur att den datorn inte kan läsa min kamera, så ni får se en bild som jag fotat med datorn...



Japp, här sitter jag. LIFE IS GLORIOUS!

Okej, mot stranden!

Hej då Stockolm

Igår styrde Jimmie och jag upp en after work på Ljunggrens på Götgatan. Vi hade hoppats på att så många som möjligt skulle komma men vi hade inte hört något från någon på hela dagen. Vi blev MÅNGA, knappt att vi fick plats. Det dracks rosé och åts spicy tuna. Sen slank det ner lite Jäger. Folk började bli i gasen. Min vän Natalie (det här är för dig gumman) på ca 54 pannor får för sig att hon ska lyfta Daniel ca 105 pannor. Hon slår vad om ett blogginlägg att hon kommer klara det. Nog fan klarar hon det också. Jag har tyvärr ingen bild på stordådet men det är för alltid fastetsat på min hjärnbark.

På tal om bark, sen barkade det av till Berns. Vi hade flyt och fick tag i en stortaxi. Sen blev kvällen svettig och dimmig. Jag har träningsvärk idag. Alla dansade. Jag fick chansen att köra riktig jävla booty shake med min man. Det är alltid uppskattat. Han är mycket bra på att dansa, men mest vill han bara härja runt och hoppa och så med sina lika hoppiga och härjiga vänner.

Det var en konstig kväll på Berns. Det spelades tecno på ett ställe, var fashionabelt på ett annat och 2000-rnbhits på ett tredje. Klientelet var äldre män i kostym, unga svarta män i t-shirt med ballt tryck, transvestiter i peruk, unga kvinnor i cocktailklänningar och så vi. Hmm... verry odd.

Var en jäkligt bra kväll som rundades av på Max med pompa och bea. MUMS!!!

Var ett sjuhelsikes farväl till Stockholm, imorgon åker vi till Grekland i tre veckor. ÄNTLIGEN! Som jag längtat. Så, imorgon vi den här tiden sitter vi på Thanassis i Aten och äter gyros.

Sommarkväll

Jag har precis kommit hem från en grillning ute vid Sundbyholms slott. Jag var där tillsammans med alla mina fantastiska fina underbara vänner här i Eskilstuna. Tack för en helt tokigt mysig kväll! Jag kommer att lukta som en grekisk kolgrill i en vecka men vad gör väl det?


Dags att starta upp grillen! PyromanTaru är beredd.


Man måste ju känna lite på vattnet. Hade varit bra skönt att doppa sig men badkläderna var kvar i Stockholm. Sen så var det lite för mycket folk för att köra en naturare.






Jorå, snart blire fjutt!




Hajkbananerna ligger på grillen! Obligatorisk efterrätt som grillas när den där perfekta glöden har infunnit sig. Man grillar ju korven över elden, svart utanpå och rå inuti, that's the only way!






Vårt lilla läger.




Här skare fotograferas!



Helt enkelt, den perfekta sommarkvällen.

RSS 2.0