OnsdagsStockholm

Idag leddes föreläsningen av superkreativa Anders. Vi fick släppa loss kreativiteten på en hel massa olika sätt. Japp. När Anders leder föreläsningar vet man aldrig vad som kan hända.

Jag har åkt tillbaka till Stockholm. Det är ju en massa lediga Påskdagar. Jag jobbar i och för sig lördag, söndag men jag får ju vara så gott som ledig torsdag, fredag och måndag (måste slänga in lite skola också). Dunderbra! Jag har redan ätit tre bitar godis. Men jag är inte mycket för det söta, när jag äter sött blir jag faktiskt bara mer sugen på salt, ostkrokar och chips. Hmm... onsdagsmys?


Ja vill ja meee!!!

Imorgon flyger min vän Tove till NYC. Jäklar vad jag längtar tillbaka!!! Där kan man...


...titta på höga hus!




...ta nördiga parbilder. Eller, det är ju faktiskt rätt creddigt att ta parbilder uppe på Rockefeller Center.


...hänga i vackra Central Park.







...få nya vänner, bara man har en müslibar eller två =)


...bli mätt hela dagen!


...vara extra ful...


...dricka ekologisk läsk i Brooklyn...


...flytta in hos Barbie...


...fira midsommar i Battery Park


...se Markus Schenkenberg...


...i hans outfit...

OCH MYCKET MYCKET MER SÅKLART!



Ännu en kursstart

Usch, jag gillar inte att läsa två kurser samtidigt i 10 veckor. Man tror att man har så lång tid på sig men så har de 10 veckorna helt plötsligt försvunnit och rävsaxen infinner sig ännu en gång.

Jag har fina naglar idag. Färgen är mer orange i verkligheten. Usch vilka mjölkiga händer jag har. Inte för att dom får så mycket bättre färg på sommaren. Jag försöker vara stolt och blek! Men när man har en halvgrek till man som blir vackert gyllenbrun i skuggan blir man lite lätt avundsjuk.


MÅNDAG!

Men så här såg det ut i lördags!


Annas fantastiska sushi. Mmm vad gott det var!




Det är ju förstås väldigt kul att åka buss. Arvid är inte riktigt av samma mening. Han skämdes för att vi höll på att tramsa på bussen. Alltid får han skämmas...


De glada festdeltagarna =)

Det var en galen och rolig kväll! Jag har många fler bilder men dom är så äckligt posiga att jag skäms. Jag kör värsta Mary-Kateplutet rakt igenom. HAHA!

Måndag på riktigt.
Idag började en ny kurs i skolan. Vi ska göra en utställning om kärnkraft som ska finnas på Länsmuseét i Västerås. Än så länge fattar jag inte mycket. Det är någon sorts projektkurs och allt är fritt, litteratur, koncept... Hmm. Det faller nog på plats. Efter Påsk.

PUSSPUSS!!!

Löjligt seg.

Idag har INGENTING blivit gjort.
Jag och mina spritångor har bara legat i sängen hela dagen. Vi tog en dusch också. Jag har nästan alla mina ögonfransar kvar. Sen så tittade vi på båda filmerna om Arn och på Inte utan min dotter med Sally Field. Vi har bara ätit chips och banan idag, vi var inte sugna på något annat, jo lite Fanta.

Jag har matchen Milan vs. Lazio på. Jimmie är i Milano och tittar på den. Kanske kan jag få en skymt av honom. Kanske inte. Jag känner i alla fall att han är lite närmre när jag tittar på matchen. Vi ser samma sak just nu.

Ähh, går nog å lägger mig istället. Imorgon är en annan dag!

Trasig


Sova med smink... hmm. Jag vågar knappt tvätta av det, alla mina ögonfransar kommer åka med. Gårdagens fest blev tung. Blandningen av Törlys och Smirnoff och Martini blev för mycket för lilla moi. Spritångesten ligger tung... Det är dumt det där med för mycket sprit. Man kan ju tycka att man borde ha lärt sig efter ca 10 års experimenterande. Det dummaste är att en kväll som slutar på toa gör att man bara kommer ihåg toan. Man tenderar att glömma allt roligt innan man hamnade där.

Jag hade MYCKET roligt innan jag hamnade där.

Pusspuss

Styling på G


Snart är jag lockig...

Dagens middag!

Jag och Anna trampade runt i stan nu i eftermiddag. Jag ville verkligen köpa något fint som belöning till mig själv för att jag har varit så duktig. Men jag hittade inget. Hm. Jag unnade mig lite matlyx istället. Inte särskilt klimatsmart att köpa hem gubbar (inte små män i poncho, bären) från Sydamerika men... fan det är jag värd. Jag köper alltd de dyra svenska äpplena istället för den billiga maxipåsen från Polska växthus, jag tummar bara lite på min kvot ikväll...






Jag lyckades!

Kanske är skittråkigt för er att läsa om men det ger jag blanka pipsvängen i! Jag klarade det, jag lyckades få in allt i nuvarande kurs i tid plus att jag fixade två rester som har hängt över mig sen i november. Det går knappt att beskriva hur lättad jag känner mig. Vill nästan gråta. Om jag dessutom får godkänt på dom blir det champagne laget runt! Ne, det har jag inte råd med... Men jag ska sprida champgne-laget-runt-känslan. PUSSAS OCH KRAMAS OCH BUBBLA!


Jag är så fantastiskt bra!

Jag har verkligen legat i idag! Promenerat långt imorse, lämnat in Flashfilm, lämnat in rapport om Flashfilm, lämnat in en liten övningsuppgift i Flash, gjort klart en gammal uppgift jag har haft släpande, har nästan gjort klart en till gammal uppgift jag har haft släpande (SKA SRIVAS KLART IMORGON). Jag känner mig mycket nöjd med mig själv.

Nu ere bara att hålla tummarna för att jag får godkänt på allt. Då blir jag en lycklig människa. Lyckligare än vad jag är!

Jag ritar dig tillbaka!


Imorse tog vi tre en promenad. Det var mysigt. Arvid blev jättesmutsig. Medans han väntar på mamma som går in på ICA och handlar vill han bara sitta i knä, så då blev jag också smutsig.

Något av det finaste!


Vissa saker måste man prata om i smyg så att ingen blir ledsen...

Fantastiska Anna har varit framme med sina Pro Markers.

Kvällsmål

Som Risifrutti Som Ris á la malta men ändå inte. Mer faktiskt exakt keso och clementin.

Behövde ladda på lite efter dansen. Vi körde stenhårt idag. Det kommer garanterat kännas imorgon. FI FAN!

Satt och kollade lite på MTV's Roomraiders (det där programmet där en kille eller en tjej går igenom tre främlingars rum för att sen utifrån rummet bestämma vem dom vill gå ut med) i eftermiddags. Det är ett himla skumt program. Varenda mening måste ha en sexuell tvist. Typ idag: Tjejen: "ooo you have a fish tank" Killen kommenterar: "I can show you my fish tank" En konkurerande kille säger: "Wait til you see my fish tank".... Ehhh what? Vad var det som hände med deras hjärnceller. Har akvarium något med sex att göra för amerikanska ungdomar? Berätta om du vet.

Nu är det slut för idag!




Nu går jag hem och äter fiskbullar! Filmen är klar och jag är grym! Ikväll blir det dans med alla härliga brudar, vi ska köra på stenhårt i vår lilla danslokal. Benen ska brinna och svetten ska svida i ögonen (ni vet när den salta svetten rinner i ögonen och det svider?.... hrrm).

PÖSS!!!

Skola såklart.

FLASH FLASH FLASH! Snart ska jag väl ändå bli klar för sjutton gubbar! Men min film är för kort! Jag blir tvungen att  lägga in någon allmän halvgivande info som utfyllnad. SUCK.



Dubba film.

Idag blev jag castad av Malin att prata i hennes tecknade film. Jag är en GPS. Jojomensan. Det var en stark insats från min sida. En hel mening fick jag säga i en sån neutral död ton jag förmådde. "Om 500 meter, sväng vänster."

Sen var det Annas tur att dubba. Hon hade alla huvudrollerna i både Malins och Florians film. C'est la vie. Man kan ju inte få allt här i världen.


Anna och Florian snackar taktik inne i studion.


YES, jag fotade er. Bra va?

Idag har jag pratat med studievägledaren för mitt program. Nu ska jag styra upp min skolgång och bli av med alla rester och skit. Hon var toppen. Jag ska på återbesök i slutet av April och då ska alla rester vara klara. I WILL MAKE IT!

Alla fyller år!

Igår firade vi Jimmies morbror. Han fyllde 50år. Han är dubbelt så gammal som jag.


Tydligen var Lollo tvungen att bli fotad med varenda blomma i huset. Det hela kändes mycket mystiskt och jag tyckte att det lutade mer åt kistbild än födelsedagsfoto.


Födelsedagsbarnet är allt annat än roat. Le vackert. Se glad ut! VIFTA MED FLAGGAN. Han kör en sån där Paris Hilton-stil med liten söt jycke på armen.




Chili är en mycket bra hund. Han är extra fin när han är så här långhårig tycker jag. Han är en riktig kelgris. När jag försökte sätta ner honom på golvet klättrade han tillbaka upp i famnen.

JUST DET. Min storasyter hade inte blivit kidnappad. Hon var bara väldigt trött efter att ha blivit förnedrad i en 4 timmar lång incheckning där tullpersonalen gick igenom varendaste liten grej i hennes väska. Stackars. Pussa.



Hace sol y calor!

Eftersom hela Sverige blev redigt förbannat på snön igår så drog den sin kos! Bye bye!

Jag vill att min syster ska ringa snart och att hon inte blivit bortrövad på sin semester i Israel. Det skulle inte vara bra. Vem ska jag då fika med?

Antar väl att jag får ta mig i kragen tills hon hör av sig och jobba skola. Åhhh, är inte högskola det jobbgaste? Aldrig får man några lov. Man måste ligga på topp hela tiden! Sommaren är ju ledig men den kan inte längre kallas för sommarlov. Sommarlov (det härligaste ordet i världen nästan) är utbytt mot ordet arbetslös. WTF?

Jag gråter och blir arg!

Innombords! Fy fan och föri helvete och ===%&¤#"\][~]["¤&()&¤¤¤##^^^~]}[==== VAD HÄNDE MED DEN ANNALKANDE VÅREN? Tusen meter snö på en eftermiddag i slutet av Mars! Det är inte okej.

Idag har jag bara tittat ut på skitvädret och jobbat med min tecknade film. Lite god tomatsås och pasta lagades också. Nu ska jag och min man titta på film och strunta i det förfärliga vädret och det förfärliga tvutbudet.

Imorgon ska jag träffa systeryster, nyss hemkommen från Tel Aviv. Om hon är solbränd kommer jag bli kräkavundsjuk. Hon kommer garanterat vara solbränd...

Lördagsmys

På lördagen väntade promenad i solen och fika med Helena. Vi har inte träffats sen i September. Helt knasigt! Vi försökte promenera på Långholmen men tövädret ställde till det lite för fröken Sandberg då hon hade valt att ha på sig tygskor. Mina vinterstövlar däremot klaffsade på igenom gyttja och vatten. Nä, vi begav oss rätt snabbt till gula villan och fikade lite istället.


Helena och en smaskig macka!

På kvällen firade vi Jimmies kompis Lars på en krog i Kungsängen. Jag var bara lite förortsrädd. Vi blev bjudna på mat och sen drog kareoken igång (otippat...).


Jag kommer inte ihåg vad Pär, David och Lars sjöng. Men jag kommer ihåg att det var högt, ljudligt och hellre än bra. Men det svängde.

En fredag på Stampen!



Innan bilder tas på oss i vår lilla grupp måste man alltid kolla om det är fin eller ful som gäller. Toves fulmin är magisk. Ingen klår henne där.



Sittdans 1.. 2... 3... 4...



Bra band, bra öl och fantastiska tjejor! Lovas fulmin går inte av för hackor den heller =)

Måtta por favor!

Jag kommer in i hallen hos min blivande svärmor. Vid Plutos hundsäng ligger det något. Något så hutlöst anskrämligt att det kräver en kommentar. VAD FAN ÄR DET DÄR???



Är det en tarm? Är det ett struphuvud? Jag vill nog inte veta! För i helvete, man kan väl inte låta sin hund tugga på vad som helst heller? Många hundgodisar ser äckliga ut först när man vet vad dom är, typ komage eller grisöra. Den här tingesten däremot vill jag elda upp och sprida i Årstaviken. R.I.P.

Nu e de slut på veckan...

Snart åker jag till Stockholm. Hade tänkt hinna klart med en bild innan bara. Men det kommer jag inte hinna. Ska rita en vetenskaplig bild av en påsklilja och måste disikera den för att kunna rita av en yttepyttedetalj på den. Jag äger ingen stereolupp att titta igenom så det får vackert vänta tills på tisdag när jag kan sitta i skolan.

Ikväll ska jag på Boogie Woogie på Stampen med mina fina Stockholmsbönor. Vi ska dansa och sjunga med till Chim Chim Chimmey. Det är bandet Jump for joy som spelar. En av mina vänners pappa spelar trummor och vi har ju lärt känna de andra farbröderna också. Dom tycker att det är roligt när vi är där. Vi dansar, sjunger, dricker New Castle och blir bjuda på Jäger av bartendrarna, som vi också har lärt känna. Vår populäritet kan ligga i att vi är cirka 20 år yngre än de övriga besökarna... =)


Så här charmiga var vi sist vi var där och stöka... Jag ser ut som en 15åring som försöker se vuxen och halvporrig ut. Uj uj uj.

Nya skor, igen.

Din Sko. Hata eller Älska? Just nu tycker jag faktiskt att dom gör jävligt bra ifrån sig. Det börjar bli farligt att gå in där. Speciellt om man har med sig ett muntert sällskap som gör tummen upp (Anna). Har inte riktigt bestämt mig om det är keep. Jo... elller? Hmm. Ska pussa lite på dom och tänka över saken.





(Visst har jag fint plastgolv i badrummet?)

Anna sa att man får ben man vill ligga med i pumps. Jo, det stämmer bra.

...17 minuter efter delredovisning


Soyafärs, inte helt dumt.

Idag lagade jag en chili con carne utan carne. Jag gjorde en chili de soya. Mmm. Först var den ganska äcklig. Det är ganska knepigt att krydda upp soyafärs. Den ser ju ut som köttfärs men utan köttfärsens alla egenskaper. När jag hade sturlat runt med chili, vitpeppar, paprikapulver, vitlök och salt kände jag att det fortfarande fattades något. Syra. Som tur var hade jag citron hemma. Jag är en sån jävla MASTER CHEF!!! Bidde riktigt smarrigt må ni tro!


Först måste man förvälla färsen. Jag gjorde det i tomatkross. Ser inte så trevligt ut kanske...


Men vad säger ni nu rå? Det där ser väl ätbart ut? Det var det i alla fall!

Jag har varit och dansat nu på kvällen. Jag och några kompisar har startat en egen grupp. Den är mycket BRA! Men nu är jag alldeles pigg på grund av den! Kan inte sova än! Kliar på hela kroppen gör det också. Jag är så torr, det är den här jävla vinterns fel. JAG ÄR ÖVERJÄVLIGT TRÖTT PÅ FADER FROST! Tvi tvi tvi, vik hädan!

Flash

Jobbar vidare på filmen. Ser ut lite så här när man jobbar. Varje sekund är 24 bildrutor. Filmen ska vara ca en minut vilket blir ca 1500 bildrutor... Mmm, jag ligger väl på en runt 500 just nu. Hehehe. Fast allt går väldigt för snabbt. Blodet bara sprutar i venerna och textrutorna bör läsas på en sekund.


Hoppas det blir sol imorgon

Det börjar blir dags att sova och jag är faktiskt riktigt nöjd med vad jag har åstadkommit idag. Jag är ju en sån där fruktansvärt positiv jäkel som tror att veckan ska släpa sig fram och att jag har hur mycket tid som helst på mig för det är ju bara måndag. Jo, så tänker jag alltid och så fastnar jag i rävsaxen. Tur att jag har bra klassisar som peppar och fikar en.

Har tittat lite på Biggest Loser idag. Den här säsongen är inte alls som den förra. Jag gillar ingen och kunde inte bry mig mindre om hur många jävla pound dom går ner. Näe, tacka vet jag säsong 6!
Det är fanemej låg klass på serier nuförtiden. Antingen så är dom rakt av usla eller så har dom varit bra för att sen bli usla. Jag har dock stora förväntningar på säsong 3 av True Blood. Hoppas den börjar snart!

Natt på er mina vänner! Imorgon vill jag dricka kaffe i solen!

Back to business!

Jäklar vad jag sitter och nöter! Har jobbat på sen imorse med min Blodomloppsfilm i Flash. Det har gått relativt bra. Det jobbga är att Flash har så sjukt mycket knäppt för sig. Det har helt klart ett eget liv som man måste ta några omvägar runt.

Dags för sen lunch. Måste ha en paus...


Firrepinnar blir bra.

Vad är det med mig idag?

Pallrade mig tillbaka till Eskilstuna i förmiddags. Det var tungt. Lektionen var lika menlös som alltid. Jag lyckades dock stjäla till mig några tips från Flashproffset Oscar. Nä, inte stjäla... han hjälper mer än gärna. Han är mycket mycket snäll (kolla in länken and be amased, han ligger bakom hela skiten).

Annars vette tusan vad som är med mig idag. Jag bara tappar saker, slår i saker och snubblar runt. Ingen kroppskontroll alls. Helt groggy. Blöder på fingret och ny bula i huvet.  Hmm...

Men så ere kanske ibland.


Mammas webcam...

...är fett kul! Jag och Jimmie ska äta lördagsmiddag och sen ska vi på ett litet kalas. Så här roligt har vi!







Sen kände Jimmie sig vacker...


Så vare fredag igen.

Jorå.
Jag smet hem till Stockholm redan i onsdags. Jag hade hemlängtan och vår lärare håller ändå inte i några vettiga lektioner.

Sitter vid datorn och dricker lite kaffe. Snart ska jag gå ut med min kära svärmors hund Pluto. Han är en riktig sömntuta, verkar inte vara särskilt bråttom för hans del. Annars så lyckades jag förkolna x antal smörgåsar imorse för jag tyckte inte att dom blev tillräcklig rostade... "tänk på barnen i Biafra*" Nä, jag struntar faktiskt i dom och slänger de smörgåsar som är fökolnade in i själen. Spelar liksom ingen roll hur mycket man skrapar bort från ytan. Den rökiga smaken är där ändå.




*Biafra finns ju inte längre. Det var en självständig stat i Nigeria mellan 1967 och 1970. Tre ynka år och ändå står sig talesättet. Tungt.


Dom har kommit!


Sånna jäkla horskor! Jag älskar dom! Ja, jag blev sketalång!

Lekte

Lekte med mitt nyinförskaffade... hrrm... Photoshop igår. Det gick av bara farten, vipps hade jag gjort mig själv a la Twilight.

Före                                               Efter


Det är roligt med Photshop =)


Jobbit!

Jag kollade min internetbank för en stund sen. DÅ upptäckte jag att Sats har dragit pengar från mig. WHAT! Jag trodde min frysning gällde mars ut (finns ju inget Sats i Äckeltuna så jag har vackert fått frysa mitt träningskort). Jag tycker att det är så himla jobbit att ringa samtal när man är sur och ska få något fixat med.

Jag fick dock ett helt suveränt bemötande och bara jag kom in med alla papper som visar att jag är bunden till den här hålan skulle det lösa sig. Jag får nog inte pengarna tillbaka men jag får nog mitt kort förlängt med en månad.

I efterhand hittade jag mejlet där det stod om min frysning. JO, det var ju tydligen så att det bara var fryst Januari ut. Den bruden som frös det måste ju varit helt bäng. Hon fick ett papper där det stod att jag skulle plugga i Eskilstuna fram till 2011. Varför fryser man då kortet till Januari 2010?

Underbara Bibbi

I lördags var jag ute på långpromenad med min fantastiska storasyster Therese och hennes hund Bibbi. Vädret var helt magiskt. När vi hade gått runt Långholmen fortsatte vi över Västerbron till Lilla Essingen. Sen fick Bibbi stanna hemma och mysa i soffan medan jag och systeryster gick och åt smarriga lunchmackor på öns lilla konditori.










Bibbi är bäst! Helst av allt vill hon ligga i knät. Hon pussar gärna på en, på armen, i ansiktet på tygbeklädda ben, tights smakar ju gott. Sen är hon faktiskt något av en celebritet inom Bullterriervärlden. Hon har blivit utsedd till champion på utställningar flera gånger i flera olika länder.

Verry good indeed.


Väldigt sevärd. Lyckotårarnas okrönte kung. SE DEN!

Toves kalas!

Ja vet, ligger lite efter men nu kommer det!


Födelsedagsbarnet kör sin bästa titt-över-axeln-pose. Verry PRETTY.


It's all about Tove!


Hrrm...


Fina brudar! Tove, Lova och Lotta!


Lax på korkställning.




Some random dude. Halsduk inne? Ska ru inte slänga på dig ett par solisar också när du ändå är igång? Sopa.


Dansa dansa. Det var väldigt mycket rök bitvis. Då såg man inte varandra så bra.




Stark blixt! Glada fina kompisar! Det är förstås väldigt kul att gå ut och dansa med den bästaste Tove i hela världen!

Klockan är snart sju.

Nej, jag är inte upp lite halvtidigt, jag är uppe jättesent. Malin, Kristina, Anna, Hedvig, Österikiske Florian och jag har varit uppe hela natten och tittat på Oscarsgalan. Det krävde en hel del cola, chips, ostbågar och Ben and Jerrys. Det var toppenmysigt och jag och Anna vann lite otippat den tippning vi gjort över vilka som skulle vinna. Vi tog 11 av 24 kategorier. Kanske inget att satsa pengar på men kul ändå. GÄÄÄÄÄÄÄSP!

Natt natt!

Lördagsmys...

Väldigt mysigt. Bör ej avbrytas av ihärdigt bloggande. Vi ses imorgon istället!

Puss Puss

En massa kul!

För det första så är jag i Stockholm med min man och det är ju alltid kul. För det andra har jag köpt ett par kick as stövletter från Nelly...


14 cm klack, verry pretty, tänk vad lång jag kommer bli.

Dom här balla skorna ska jag ha när jag går på Lady Gaga! Anna (i våra kretsar även känd som Eskilstunas Lady Gaga) tänkte gå. Jag hade inte tänkt att gå. Men fan, det lär ju bli en sån jävla show och jag går verkligen aldrig på konsert. Det är värt att betala lite kosing för en riktig jävla show! Sen så kan man ju alla hennes låtar vare sig man vill eller inte. =) Så i morse kämpade Anna inne på biljettsidorna och grabbade tag i biljetter åt oss. Duktiga ANNA!

För det fjärde ska jag kalasa med min fina fina vän Tove idag. Lillstrumpa fyller 24 år och det ska firas med skumpa i stora lass! Det ska bli jätteroligt!


Vilka partypinglor. Vad blir det för outfit ikväll Tove lilla?


Kex och återförening

Fina fina Hedvig har flyttat tillbaka till Eskilstuna! Himla bra! HURRA! Hon har varit saknad. Jag, Malin, Kristina och Taru var och inspekterade nya lägenheten, jättemysig. Sen gödde Hedvig oss med ost och kex. Lyx och mys en vanlig tråkig onsdag!





Imorgon eller... tja... idag är det torsdag och jag måste gå upp om några futtiga timmar och lämna in en storyboard (grov skiss över alla kameravinklar jag tänkt mig i filmen) över min blodomloppsfilm. Jag har gjort väldigt fula skisser. Men jag fattar vad dom föreställer och det är huvudsaken. Förövrigt har jag gjort en studsande-bollar-film. Väldigt spännande. Tennisbollen och Bowlingklotet i ljuvt samspel =)

Le partää

Ja kära nån. Vad vi styrde till Jimmie. Inget visste han heller. Han är ju förstås inte dum så han hade sina misstankar. Men absolut inga som motsvarade vad vi hade ordnat. Jag åkte hem i onsdags för att baka tårta. Sista touchen la jag på lördagen då jag pyntade tårtorna med marsipan och annat gott. Jimmie trodde att jag var på jobbet och var mycket besviken över att jag hade tagit ett extrapass på vår enda lediga helg tillsammans... Men det gjorde nog inte så mycket i slutändan skulle jag tro =)

Fredag

På Jimmies födelsedag gick vi och hela hans familj på restaurangen Patricia. Det är en båt som ligger förtöjd vid Slussen för er som inte vet. Det var så dimmigt och slaskigt ute! Vi satt på båtens yttre sida med utsikt ut mot vattnet. Det såg ut som att Sthlm hade försvunnit. Dimman var så tät! Det kändes som att vi satt mitt ute på havet uppe vid Nordpolen.

Lördag, dagen D

Tryffeltårta, check! Hos mor och far och lägger sista handen vid tårtorna.






En förvånad och glad Jimmie.


Ombyte på G.


Jimmies vänner hade gjort heltjusiga t-shirts!


Dom hade även sammanställt en mycket trevlig kalender som gick i samma anda och som lämnade ytterst lite åt fantasin. Halleluja!


Alla ville fira Jimmie!


Dags att äta mina prinsesstårtor i skjortform! Bäst för dig att du ÄLSKAR dom!


Tydligen så smakade dom bra.


Sen blev det dans av alla dess slag =)


David höll i dansklasser vid strippstången... Jimmie jobbar hårt. Pär väntar på sin tur. Kanske är det David som borde hålla i stripteasteaerobicen på Daniel Westlings gym?


Ingen skadade sig.

Det var en helt fantastisk kväll som avslutades först 04.30. Tack alla som hjälpte till att göra kvällen oförglömig för allas vår bästa bästa Jimmie!

Vad är ett skräddri?


Inte så noga med stavningen. Folk fattar ju vad man menar... Speciellt när man har 20% rabatt. Har alltid beundrat de tappra själar som sätter upp och ut skyltar utan att be någon korrekturläsa dom. Stolthet är nära förknippat med dumhet ibland.

RSS 2.0