Fredag, IGEN!

Kanske behövde jag bara skriva om min dåliga sömn för att det skulle bli bättre? Hm. Inatt körde jag en ny strategi. Jag satt uppe tills ögonen gick i kors och sen när jag gick och la mig var det bara god natt på en gång! Inte en massa teve. Det gick rätt bra faktiskt.


Nu har jag tryckt både gröt, äpple och så ska jag äta ett ägg och efter det ska slänga iväg mig själv till skolan. Sen blir det dans. Jävlar vad kul! Sen åker jag ju självklart hem till Stockholm i eftermiddag. Det är jobbhelg i helgen. Hade velat vara kvar den här helgen, hade varit bra för skolans skull och så händer det roliga saker. Jimmie kan ju alltid komma hit. But, what to do? Jag måste tjäna lite peningar.

Puss Puss!

Sömn

Igår sov jag en stund på dagen för att jag var så svinigt trött. Sen på kvällen gick jag och la mig vid 22 för att jag var så svinigt trött. Jag låg och slökollade på teve för att varva ner lite. Men vad händer? Jag blir pigg! WTF? Jahapp, så somnade jag inte förns någon gång efter 2. Jag hade nattlampan släckt, nattlampan tänd, jag hade teven igång, jag stängde av teven, jag blev kissnödig, tvingade mig själv att ligga kvar, misslyckades, gick på toa, satte igång teven, blev hungrig, ignorerade magsmärtor, stängde av teven... Ja ni förstår själva. Inget funkade.

Ska man behöva köpa Rohypnol från Estland?

Mitt sänggående har blivit jinxat! Vad ska jag göra för att bryta den här dumma tärande trenden? Någon med bra förslag? Det här har hållt på i tre veckor nu (förutom på helgerna då antingen Jimmie eller en flaska vin får mig att sova gott). JAG ÄR TRÖTT!

Får man?

Jag vet jag vet, jag ska kolla om man kan laga min gamla kamera. Men, asså, vilka grejor det finns på marknaden nu. Den här till exempel...


WOW! The best of the best! Helt sprojlans färsk nykomling. Älskar ju min gamla Canon. Den här kan till och med ta HDRI-bilder. Filmar i HD, oj oj oj! Men 5400 kr skarom ha för den! Men det är den väl värd? Får man unna sig sånt här? Hur ska jag motivera det? Tänk vilka bilder ni kommer få här på bloggen! Tänk vilka fina bilder jag kommer ta på allt jag gör och på alla i mitt liv. Tänk vilka fina bilder ni kommer få på er! Mmm... tänk...

Nu är onsdagen slut

Ni kanske tror att jag har gått och dött eller nått! Mäh, näe! Jag var kanske lite smådöd i själen här igår, men så får det vara ibland. Jag känner mig sååååå TRÖTT! Jag skulle kunna sova och sova och sova...

Igår var jag på Body Combat med Anna. Det var precis så smålarvigt som det låter. "Vad är det vi kör? B-OOOOO-D-YYYYYYY C-OOOOOOOOOOO-MMMMMMMMM-B-AAAAAAAAAAAA-T" JABB JABB HOOK, ROUND KICK. Om vi säger så här, ledaren var väldigt engagerad. Vid ett tillfälle skrek hon ut "JAG FÅR EKSEM!." Okej... Hon sa aldrig varför.

Idag har jag kört teaterrep - äta - sova mitt på dagen - äta - skola - träna. Jo. en rätt bra dag. Hade behövts lite mer skola bara. Vi tar det imorgon. Jag ska vara positiv nu! Inte bara gotta mig i skol -och framtidsgnäll. Jag blir ju alldeles trött på mig själv. Inte för att något har gått så särskilt mycket framåt, men en positiv inställning kan ändra mycket. JAPP!


PA POW åt mig själv! Och en ROUND KICK i arslet till alla som behöver få den där ändan ur vagnen.

Nä...

Idag struntar jag i allt. Väldigt osunt, dumt, ogenomtänkt och korkat på alla sätt och vis, men så är det idag.

Kör två träningspass, äter mackor och drar en Berocca, det får bli bra. Mina jumpadojor luktar äckligt. Jag måste köpa nya. Tror att dom är 5 år gamla vilket betyder att dom borde ha kasserats för ca 3 år sen, vilket betyder att jag skuttat runt med döingar på fötterna i 3 år. Tur att jag inte joggar. Då skulle jag väl inte ha några behinnor kvar.

Jahapp...

Hej bloggen!

Idag har jag träningsvärk. Vi körde ett riktigt vattenfyspass på livräddningen igår. Simma hit, simma dit, bara ben, bara armar, nedvinklingar, kullebyttor, plocka upp tunga dockor från botten, bogsera folk i boj. Insidan av mina lår talar till mig och i armhålorna har jag upptäckt muskler som jag inte visste att jag hade.

Jag simmar ungefär två gånger om året, jag räknar inte med det jag brukar plaska på sommaren. Dom två gångerna är under våra livräddningstillfällen. Jag tycker inte så mycket om att simma. Vi är inte riktigt vänner jag och bassängvatten. Det stänker upp vatten i ögonen så att dom börja klia och så kommer det in vatten i näsan så att man känner sig alldeles förkyld, och har man otur börjar små kråkor ofrivilligt fladdra vid näsvingen då snoken har fått sig ett klorlavemang. Det är lite roligt för sist vi hade livräddning fick jag frågan om jag var gammal simmare... ha! Jag kanske ser proffsig ut, but it's all fake! Poolvatten är obehagligt. Förutom om man är i ett varmt land och ska svalka sig, då är vi bästisar jag och vattnet. Ja ja, huvudsaken är att jag KAN vattenlivräddning om det skulle behövas någon gång.

Annars har det varit helt jävla fantastiskt underbart att få vara hemma med Jimmie. Vi har bara ätit på restaurang, fikat, gått på stan, hållit i handen och sovit supermegagott. Blir inget kul alls att åka tillbaka till Etuna imorgon. Tur att jag har mina fantastiska tjejor där. Vad skulle jag göra utan er?

Nä, nu ska jag leva i nuet istället för att tänka på morgondagens tråkigheter.
Tjing tjing!

En bra dag den här dagen

Idag bara small det till och en hel del grejor föll på plats, BARABING bara.

Jag fick den välbehövda skolångesten imorse. Jag gick från att vara tonårstrotsig med inställningen "Skiter väl jag i, I'm to cool for school" till att känna "Nääääe, jävlar vad jag inte vill sabba hela den här kursen och ha den släpande hela trean". Ibland är ångest lite bra.

Vidare sa det PANG och jag har fixat praktikplats inför nästa kursperiod. PANG! Fick kontakt med Jimmies, kollegas, pojkvän, som jobbar på ett produktionsföretag. Dom gör mycket webbgrejor och In-Designgrejor. Tror jag. Hmm, ska sätta mig in i det där bättre. Han sa till och med att det kunde leda till extrajobb om jga var intresserad. HALLÅ! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Så jävla grymt! Ja, jag blev så glad att jag uttryckte mig så "Vad grym du är, fan vad glad jag blir!". Ja, man ska vara ärlig med vad man känner. Han ringde när jag, Malin, Hedvig och Kristina satt och tog en AW påFilial (BRA MAT). Hans nummer såg ut som Jimmies så jag svarade allt annat än proffsigt. Som tur var hade jag precis pratat med Jimmie så jag svarade med ett var det något mer du ville nyfiket hallå. Tur, kunde blivit lite jobbig stämning om jag hade sagt mitt vanliga "Hey baby, va göru?".

Praktiken har varit lite ångestfylld för mig. Jag vill ju kunna vara i Stockholm den perioden. Jag har inte haft något annat på gång så att denna, min enda krok ut i yrkeslivets Mälare, krokade fast en fet och fin aborre känns ju bara så sjukt jävla bra!

Imorgon skuttar jag upp tidigt och tar tåget till bästa Stockholm för att gå livräddningskurs för 4e gången och sen, på kvällen, få vara med den bästa mannen! YES ASSÅ!



Vi får väl se vad vi hittar på för spektakel den här helgen vi två :)


Mycket snö på facebook

Allas statusar låter ungefär så här: "SNÖ", "SNÖ I OKTOBER", "JÄVLA SNÖ!", "SNÖ, VILKEN LYCKA!".

Jag säger snö, vad i helve%%/")=?!(P_!=(#?=!(#)=#¤"¤e. Näe, jag är INGET fan av vintern. Som tur är är det sjukt fint väder i övrigt här i Eskilstuna idag. Men det är säkert svinkallt. Kylan har jag inte så jättemycket problem med. Det är mörkret och slasket, snön också när den ligger för länge, som förra jävla vintern. Det sägs ju att vintern i år ska bli den värsta på 1000 år. ÅH NEJ! Jag har ju skola så jag kan inte bara fly till Bahamas eller nått. Attans!

Jahapp... skola var det ja. Bit ihop, kör ba på!

Nu ere slut på veckan

Mina ambitioner om att gå upp tidigt har fallit alla dagar den här veckan. Sömnen har vunnit över motivationen varje morgon.

Idag har jag gjort en tenta. Jag hade inte pluggat till tentan. Inte ens försökt lite grann (för inte tusan räknar jag med de tio minuter jag klämde in precis innan det var dags). Hmm. Min tentahybris har allt fått sig en törn. Jag har alltid glidit igenom, ibland till och med fått VG utan att veta hur det gick till. Hjärnan min är bra för det mesta. I alla fall, om jag glider igenom den här är det fanemej ett smärre mirakel. Det GÅÅÅR inte. To be continued, som man säger på teve.

Jag har precis ätit min lila fisksoppa efter ett svettigt pass med dansbruttorna. Vi är så jävla bra! Snygga är vi också, oj oj oj. Schicki schicki! Någon som vill ha en färgsprakande julshow till sitt företag? Eller kanske ett kick-off-spektakel till våren? Ey???


Puss på er alla fina underbara folk!

Gissa var jag är...

Skolan såklart. Blä blä och åter blä. Nu skare byggas flygplan i den nedra 3Dstudion. Jag som brukade älska 3D, vad har hänt? Så här ser det ut när man sitter och jobbar. Man jobbar i fyra vyer samtidigt och ibland blir det väldigt fel om man glömmer kolla någon vy. Då kan punkter och former flugit all världens väg. Mmm... Det kallas för att bygga med NURBS när man gör sånna här former först för att sen låta 3DstudioMax räkna ut ytorna emellan. Intressant va? Nä, inte särskilt.


Back to work!

En ganska vanlig tisdag

Kunde ju inte sova igår så skolan fick vänta ända till klockan elva idag.

Idag har jag börjat om på grodan, igen, jag SKA bli nöjd! Sen har jag dansat, schicki schicki. Snälla fina bästa Anna och Tobbe har lånat ut en teve till mig. Hurra, nu blir det lite livat igen hemma hos fröken Ljungholm. Sen så har jag lagat fisksoppa igen, med violett blomkål i. Måste säga det att soppan fick en något suspekt färg när den var klar, syrenlila med dill i. Hmm. Men den smakar bra och blir till en massa matlådor och de är ju det som är huvudsaken.

Ska försöka knoppa redan nu för imorgon blir det en maratonsittning i skolan. Två matlådor och en massa mellanmål. På kvällen ska jag på någon sorts akrobatik. Det kan bli kul, eller farligt, kanske både och, vem vet...

Skickar med en åkatågbild. Snart bär det ju av till moderstaden, eller ja, på lördag. Då ska jag visa hur duktigt jag kan rädda liv på livräddningsutbildningen.


En av de sista bilderna min kamera tog. Måste komma ihåg att ringa försäkringsbolaget. Minnet är inte på topp när man somnar vi tre.

Ska bara visa...

hur vulkanen ser ut nu... håhå jaja. Det blir nog ingen Pixartecknare av mig men jag har ju lärt mig en hel del i alla fall (ooo så diplomatisk jag känner mig...)



Hur gick det då?

Jo, en annan klarade sig mycket bra på litteraturseminariet. Halleluja! Det var till och med riktigt riktigt givande. Fan vad jag älskar teaterlektionerna. Idag vill jag bli scenograf och kostymör. Tänk vad roligt att få spåna fram scenerier och knasiga kläder. O la la!

Duktig är jag idag, som tusan. Jag sitter fortfarande i skolan. Men det börjar ta riktigt lång tid att rendera ut min vulkan nu så det blir rätt mycket väntan = facebook eller dylikt.

Snart ska jag gå hem och äta av den äckliga korvstroganoffen jag gjorde igår. Det var en hemskt dålig korv jag använde, inte bra smak alls. Om man ska äta korv överhuvudtaget ska den ta mig tusan vara god, annars får det fanemej va. Men men, nu är det lagat och jag tänker tvinga i mig det sista. Finns inte hur många kronor som helst.

Jäklarns!

Hm, har lyckats förtränga ett visst litteraturseminarium imorgon. Shit pommes! Jag bara strövar runt i min egna lilla värld jag. Jag får väl fejka mig igenom det... har lyckats fejka seminarium förr men då har jag varit i en klass på 60pers inte 13. Helvete. Hur tänkte jag här? Har inte ens all litteratur, bara ett kompendie. Får sova med det under kudden och hoppas på att något fastnar.

Sen har jag visst en tenta på torsdag också. Oops. Det här med skola är inte riktigt min grej just nu alltså. Känns som jag tjatar om det jämt. Men jag kan liksom inte låta bli att känna att det måste finnas bättre saker för mig att göra på den här jorden än att bara plugga och jobba. Plugga är ju extremt utvecklande och det kan jag verkligen uppskatta, det är värt ett studielån. Men sen då? Jag är inte så sugen på att hoppa på jobbtåget och bara tuta och köra. Hmm. Om jag bara hade ett tydligt mål, något som jag verkligen vill. När jag valde att börja plugga var det för att jag tyckte att det var dags att få något utav en riktning här i livet. Riktningen har jag fått, men jag känner mig alldeles för mycket som en tågvagn på en briotågbana utan ändhållplats.

Sen så saknar jag min man också, det är bara skit att vara ifrån varandra i två veckor. Skit skit skit.

Nu ska jag läsa kompendie. Stör mig inte!



Hrrm, godmorgon/eftermiddag

Är det inte lite trist när man har varit ute kvällen innan och man vaknar upp och inte känner sig sugen på något som helst onyttigt? Det är ju något utav det bästa med att vara ute och festa, att intala sig själv att nog behöver jag allt en påse ostbågar för att må bra igen. Ligga och gotta sig med persiennerna nerdragna och med en film som rullar.

Jag mår jättebra nu. Vafalls! Men så kände jag mig ju helt klar igår också, glasklar. Kan bero på det faktum att jag bestämde mig för att sova till tre också. Inte vet jag. Jaja, vad är väl en bal på slottet? Om slottet ligger i Eskilstuna är det bäst att man har några roliga vänner att ta med sig till balen annars riskerar den att bli tråkig och dödstrist och aldrig särskilt underbar. Men vänner gör allt underbart. Åh vad glad jag är över mina fina tjejor här.

Om man skulle ta och göra något vettigt... diska lite kanske. Kul!


Att leverera och att inte leverera

Men herrgud Eskilstuna. Inte konstigt att man blir kriminell i den här stan för att få in lite spänning i sitt liv!

Vi brudar hade en mycket angenäm förfest hemma hos mig. Mycket popcorn åts och många ämnen behandlades. Sen blev det bråttom för vi skulle hinna till Filial innan det började kosta. Glada i hågen stressade vi iväg. Väl på Filial... det var ca 10 andra människor där. Vi väntade en halvtimme, inga fler kom.

Helt jäkla tomt!

Jag och Anna gick tappert vidare till Harrys, inte fan skulle vårt buzz på "Vanlig vodka" gå till spillo. På Harrys var det folk men det kändes som en gigantsk fritidsgård. Brudar med alldeles söndertuperat hår och kaksmink som knuffades och viskade, nån snubbe i rullstol som tydligen var kung över den fyra kvadratmeter stora vippen. Jag blev dryg och kände att Stockholmare nog ändå är lite bättre än folk som bor här. Speciellt folk som vill bo här, som självmant stannar kvar i denna gudsförgätna håla...

Men Harrys levererade ändå.


Voj voj. Nästa gång blir det nog Harrys direkt med ALLA tjejor. Då kan vi vara den skocken brudar som kommer och tar plats och driver med allt som går på två ben, eller tre...

Natt Natt

Jag rockar Annas loppisfynd!

bild376 (MMS)

Jag rockar Annas loppisfynd!


Glorious Saturday

Glorious, himla bra ord.

Nu är magen fylld med havregrynsgröt och jordgubbar.
Snart ska jag på loppis.
Sen ska jag på brunch i Annas nya lägenhet.
Ikväll ska flickorna komma till mig och dricka drinkar.
Senare ikväll blir det dans på lokal.
Inatt kommer jag stappla hem med ömma fötter.


Det blir nog en mycket bra dag det här.

Puss puss puss!

(Och Jimmie har precis kommit fram till Venedig. Han ska ha semester i tre dagar med sina kompisar. Jag är bara lite avundsjuk... 18grader har dom)

Vulkanen

Bergmaterialet ser ju fortfarande helknasigt ut och gräset är för grönt. Men nog fan har det utvecklats en hel del!

Nu blir det sushi med girlsen!

Pusspuss!


Ägg!

Godmorgon!

Sedan min tv slutade fungera, och jag slutade sova med den påslagen, sover jag hela nätterna. Tänk att tvn som jag tycker är så rogivande kan påverka så mycket. Nä, nu somnar jag när jag lägger mig och vaknar strax innan klockan ringer. Helt fantastiskt.

Igår spontantränade jag och Mina sent på kvällen. Tyckte inte att vi tog i så mycket men satan vad det känns idag. Lår, baksida och framsida, mage, vader. Jag ÄLSKAR träningsvärk. Hurra känner jag bara när jag vaknar på morgonen stel som en pinne. Härligt det.

Nu ska jag äta ägg och sen bär det av mot skolan. WOLLA BYE!



Hej mina vänner!

Idag skulle jag dansa trodde jag. Men ingen kunde och jag vill ju inte dansa själv. Jag vågar nog inte riktigt vara nere i vår danskällare ensam. Näe.

Så, startsträckan till att börja jobba kan ju vara lång. Hmm. Speciellt när jag trodde att jag skulle få sprattala lite med benen innan.

Jag har gjort en liten portfolieblogg i alla fall. Tänkte att det kunde vara bra när jag söker praktik. Praktikhelvete. Det är väl en jättekul grej men fan asså, att fixa och söka när jag inte har en aning om vad jag vill bli när jag blir stor känns helt hopplöst. Tänk om dom skulle fråga: "Var ser du dig själv i framtiden? Vad är det du brinner för?" Mina svar skulle ju bli: "Ehh, jag vet inte... Jag älskar att dansa."

Var det inte Illustratör du var? Eh jo... hrrm. Inte så noga, dansa är roligare.

Som ni märker är det ju något av en vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-vad-vill-jag-göra-med-mitt-liv-kris som pågår just nu. Det får ni allt stå ut med.


Om ni vill titta på mina gamla skolarbeten kan ni gå in på madebymljungholm.blogg.se.


*¤&//_"*µ||}]##

Total härdsmälta. När mina datorskills inte alls motsvarar mina förväntningar vill jag bara GE UPP.


Ja, jag sitter i 3D-Max och får inte min satans groda att se ut som jag vill att den ska se ut. Den blir en fulgroda, vad hände med ögat egentligen. Kanske den ser helt anorunda ut när den får på sig lite material. Jag vet inte.
Funderar alvarligt på att börja om med den igen, för femte gången. Om jag gör det så kommer jag INTE välja en egen groda. Då ska jag göra grodan EXAKT efter den tutorial vi har fått.

Hungrig börjar jag bli också. Tålamodet blir ju inte det bästa när magen är tom. Jag skiter i allt och flyttar in i en husvagn på franska rivieran istället. Peace love and understanding. Får 8 barn och startar en liten  chevréproduktion som försöjning... Mmm. Chevreeeeéeeé...


Lunch någon?


Vad håller jag på med?

Ja, inte är det en särskilt rolig blogg ni får dras med nuförtin. Jag glömmer liksom lite bort att blogga. Hmm, lite konstigt egentligen. När jag har datakurser brukar jag ju faktiskt blogg 5 gånger om dagen.

Problemet kanske ligger i att jag är lite för lite i skolan och att jag broderar lite för många paljetter istället. Mmm, mitt hemmapyssel börjar verkligen arta sig. Det blir inte alls som jag har tänkt men det är ju bara att tänka om så kan det bli rätt då istället.

Jag mitt klantarsle har tappat min kamera i marken. Eller, den tappade sig själv. Jag hade ställt den med självutlösaren på ovanpå min tv (som förövrigt har pensionerat sig). Jag har ju ingen helkroppsspegel här i Eskilstuna så när jag har fåfänga dagar brukar jag fota mig själv för att få en helheltsbild, istället för att nöja mig med den bild jag får när jag står och hoppar framför badrumsspegeln. Hur som helst... Kameran stod väl ostadigt, ramlade först framåt, med objektivet nedåt och sen gleeeeed den ner från tvn ner i golvet. Ja, andra objektivshjulet är spräckt på mitten. Objektivet vill varken åka in eller ut, lens error.

Jag har en drulleförsäkring, ska ringa försäkringsbolaget och kolla vad jag ska göra. Min ÄLSKADE TROGNA FINA KAMERA! Jag känner mig något kreativt stympad utan den. Min mobil tar crackbilder. Buhu!



GOD NATT!

Hoho!

Igår var det en riktigt urusel dag på jobbet. Fy fan för folk! Tack och lova att Jimmie var hemma när jag kom hem så jag kunde få sitta i famnen och känna mig ynklig en stund.

Idag, teater, vi hade en gästföreläsare som var mycket bra. Men uj uj vad jag inte orkar beräyta om allt vi gjorde. Nä. Vi fick också reda på vad vårt slutprojekt i kursen ska bli. Vi ska spela upp scener ur Mio min Mio. Jag tänker gå och låna boken på biblioteket för jag (jag skäms så öronen rodnar) jag har aldrig läst eller sett Mio min Mio. Vad hände där egentligen? Jag skyller allt på mina föräldrar. Det är ju en GIGANTISK lucka i min Astridbank. Men men, det ska jag minsann råda bot på själv jag!

Nu blir det inget Stockholm i helgen, alltså två veckor i Eskilstuna på raken. Hur ska detta gå? Jag tror att jag ska börja veckan med att handla mat och kolla ikapp lite serier. Då har jag det gjort så är det bara att tuta och köra i skolan sen resten av veckan. Matlådor och hela rasket! Jag tittar på Gossip girl, Glee, Merlin, The Vampire Diaries och lite Couger Town. Allt, lättsmält med vackra människor, man blir glad. Sen därimellan kläms det in vad än alla Playkanaler har att erbjuda. Fan vad tv jag kollar på utan att ens slå på tvn. Men allt hinns med. Skolan också.

Mot Hemköp!

Härliga Lördag

Jag är lite sen, men det gör inte så mycket. Ska om ungefär 10 minuter knalla över gatan till vackra Lova och äta mat. När man bor nära kan man köra med en liten hemmafrutouch och komma med en rykande färsk paj. DET ÄR PRECIS DET JAG SKA GÖRA. Smulpaj med hallon.

Sen ska vi på kalas, ungefär ett kvarter bort. Himla praktiskt att alla flyttar till Hornstull (eller ganmla Horan som vi också säger).

Igår drack jag världsagod öl på Bishops Arms. Tack snälla Moffe för att du redde vägen fram till den. MUMS!

Nä nu börjar jag verkligen bli sen...

Tjingeling!

Hopposkutt nu ere freda!

Min teve vill inte mer nu. Den dog igår under Oceans 11 och sen har den inte velat vakna igen. Kanske bara ska inse faktum att det är ett litet R.I.P som är på sin plats.

Jag fick helt enkelt sitta i tystnad och pyssla lite. Jag håller på och syr nu på kvällarna. Det ska bli danskläder. Vår lilla dansgrupp har ju stora ambitioner om att få uppträda någon gång. Om man ska göra det måste man ju ha flashiga kläder. Jajamensan!

Idag ska jag göra en sak som känns väldigt kul, men jag kommer vara skitnervös när det väl är dags. Jag vill inte säga så mycket. Jag kan säga sen. Jag blir nervös bara av att skriva om det. Ihh!

Nej, vad säger ni? Jag ska väl ändå pallra mig iväg till skolan för någon timmes arbete innan Sj tuffar hem med mig? Den här helgen skare jobbas, öppna på lördag och stänga på söndag. Det blir bra det.



Jag och min man, alldelses munderade för att ge oss ut i skogen. Men den här helgen blir det ju fakiskt stan.

PUSS PUSS ALLA

SNARK!

Nä, för tusan, nu är det dags att gå hem! Har tragglat med den satans 3Dn hela dagen. Visst, jag var iväg och dansade i två timmar, det var en MYCKET bra paus.

En sak är säker och det är att jag ALDRIG kommer kunna jobba heltid framför (eller bakom eller vad man nu säger) en dator. Jag kommer behöva ha ett jobb där man ränner runt lite. Klart man alltid kommer vara tvungen att sitta vid datorns flimmer lite granna, eller halvmycket. Men jag tänker fanemej inte sitta där 8 timmar av min vakna tid. Då kommer jag ju vilja skjuta mig i huvudet vid 30. Tänk vilket slöseri på huvud.

Det där med karriär... Jobb... Mmm...

Har i alla fall slängt ut en liten fiskelina till DN:s grafikavdelning idag angående den praktik vi ska ha nu i November. Vi får se vad dom säger.


Hemåt MOTHAFACKHAS!

Oerhört mystiskt



Vi håller på och lär oss att göra landskap lite quick'n dirty här på 3Dn. Ja, inte fan blir det snyggt men visst blir man lite nostalgisk när man ser landskap som dessa?

Ja, jag är långt ifrån klar, nu ska jag ge mig på att göra vatten, vulkanrök och sen så ska scenen få lite ljus och bakgrund. Hej vad det går!

Jimmie och såpbubblorna


Rätt så duktig faktiskt

Idag kääämpade jag mig upp (redan) halv åtta. Det är tidigt för mig. Ska faktiskt ta och skärpa mig nu. Om jag inte pallar sitta i skolan på kvällen får jag ta mig tusan sitta där på morgonen. Imorgon siktar jag på sju istället. Jag är GRYM! Dansat lite har jag också hunnit med. Poäng igen.

Nyss grät jag en skvätt till Biggest Loser. En gammal deltagare deltog i ett Ironman-race, 3,8km simma, 18mil cykla och sen ett maraton. Man måste klara det hela på max 17 timmar, annars räknas det inte. Han klarade det på 17 timmar och 3 minuter men bedriften, jag säger det igen, BEDRIFTEN! Jag kan för fan inte ens springa en mil! Det var så vackert!

Idag har Arvid varit på besök hos mig. Han fick kulkorv och vi gick på promenader. Så har vi tittat på teve. Jag invigde min hösthalsduk idag, den är lång. Jag plockade upp lite bajs, ja, som sagt min halsduk var lång... Den åkte i tvätten.


Sen kom Anna och hämtade sin lilla krabat. Men först tog vi en fika, så som vuxna gör medans barnen väntar. Arvid tyckte nog det var bra dåligt att jag inte hade någon saft hemma.

Godnatt söndag!

Har haft en skön landethelg nu igen, ska visa lite bilder och så sen förstås. Jag och Jimmie har städat och fejjat sen vi kom hem och så har vi studsat upp och ner till tvättstugan. Imorgon väntar tåget mot Pruttuna igen och jag ska leverera en dialog tillsammans med Malin på teaterlektionen. Replikerna vill bara inte sätta sig, men men, jag gör som jag alltid gör, jag bara tutar och kör (bra rim!).

Nu ska jag faktiska pussa lite på min man medans jag kan.

Natti!

Magen full med naan

Mmm, jag och Jimmie åt Indiskt till lunch. Var ett jäkla tag sen jag åt det. Satan vad gott det är med naanbröd, och här i Hornstull, på Indian Queen. finns dom allra bästa i hela stada! Dom smakar lite sött, nästan vanilj, eller kanske lite smörkola. Gott är vad det är!

Jahapp, nu ska jag väl inte göra något särskilt i ungefär en timme, kanske tar en tupplur. Ikväll åker vi ut till Jimmies kompis landställe. Ingen svamp ska plockas men däremot kanske det blir lite metande och spela spelande. Jag vill spela TP, det är kul det. Mickes landställe var det första landstället jag någonsin varit på som inte var utrustat med ett TP, mycket underligt. Alla landställen har väl TP? Vi har ett TP och två Monopol på mitt land. Får väl ta med mig ett själv då! Kanske är bara jag som vill spela... Det är kul att vinna.

Ha en skön helg allihopa!

RSS 2.0