Hårmunk



 
En skitbra grej! En korv som man sätter runt tofsen och sen kan man trä över håret så blir det så här tjusigt! Det blir bra till bröllopet imorgon.
 
Är fortfarande Gaga-hög. Jag ska snart träffa Anna som ska se na idag. Åh vad jag vill berätta om heeeeela konserten. Men jag vill ju inte spoila så jag kommer hålla tyst såklart.
 
Puss Puss

Den här kvinnan!

 
Hon är rent ut sagt FANTASTISK! Så otroligt begåvad! En extraordinär entertainer, en otrolig sångerska men över allt annat en varm medmänniska. Älska dig själv! You were born this way!
 
FY satan vad bra! Mama mia!
Anna, imorgon är det din tur!

Laddar för Gaga, käkar ägg

Nuff said... nu drar jag! MOT GLOBEN! RA RA RA RARARA!

Jahapp, så ska det tydligen vara höst

 
Ja i alla fall enligt gruppträningsscheman och sånt. Nu kommer jag hålla i en vattegympa på måndagmornar, två zumbapass på onsdagar och ett på söndagar. Jag är HELT oförberedd på att en ny termin ska börja. Måste på något magiskt sätt skaffa mig en massa nya koreografier. Kommer totalrippa från Zumba-DVDerna. Orkar inte göra själv. Men måste trolla ihop en ny uppvärmning. Kräks på min gamla. Jag har gjort den säkert hundra gånger. Ja, ni förstår ju. Jag går ju inte ens på samma gruppträningspass själv två veckor i rad för att jag blir uttråkad.
 
Well well, som man bäddar får man ligga. Jag är en infernalisk sistaminutenmänniska. Det måste skita sig ordentligt för mig någon gång för att jag ska ändra på mig. Än så länge har det gått bra. Hybris.
 
Idag ska jag till Forsgrenska och jobba lite. Skrapar ihop tider här och där medan jag funderar på vad jag ska bli när jag blir stor. Pengarna måste rulla in.
 
Känner mig fortfarande inte helt kry. Blir jättkonstig efter mina pass. Igår kändes det helt okej att hålla i vattengympan men efteråt kändes det som att jag hade sprungit ett beep-test. Gick inte riktigt att andas ordentligt. Skumt. Får sova och äta så att jag orkar kalasa och sjunga vackert på bröllop i helgen. Några kompisar till mig och Jimmie gifter sig. Blir nog en väldans baluns.
 
Nu, lunch!
 
Stark ja e va? Kan göra två chins från hängande själv nu:) Dukti!

När musiken börjar pumpa

 
Så här bra gick det för mig att ta det lugnt på personalfesten förra helgen...
Tack Pontus för den fina klippningen! Musiken ligger helt tokigt men känslan är GRYM!
 
ROZAFA OCH MADDE KICKAR ASS!
 
 
 

Suck!

Mäh! Nu har min dator totalt börjat ge upp! Jag vill gråta lite... Förlåt att jag inte har tagit hand om dig bättre, skickat dig på service och annat som datorer behöver. Förlåt att jag aldrig skruvar tillbaka skruvarna du tappar! Men snälla snälla, låt mig ladda in mina nya zumbalåtar på iPoden! Jag behöver dem! Men som det ser ut nu får jag köra med en gammal sketen skiva, hoppas den funkar i alla fall. Suck... Blir lite förbannatt! Mest på mig själv som har vanvårdat min trogne vän sedan 4 år tillbaka.

Vi håller tummarna för att du bara behöver vila en stund. Jag dricker en kopp te under tiden. Dumdidodidum...


Landskronakarnevalen

Mäh! Jag har ju inte visat några bilder från när chi chi SAMBA var i Skåne i Juli! Det var verkligen slarvigt av mig! Nu kommer det!
 
Åka tåg med alla våra gears kräver lite övning. Men vi hittar lösningar och upphängingsanordningar vart vi än går!
 
Mmm, härligt med brun utan sol, Spray Tan in a Can. Jag tog min käre man till hjälp. Det var nog sista gången. Jag bad om lite i anisktet och mycket på kroppen. Japp, mycket i ansiktet och lite på kroppen sa du va? Nääää! Tack älskling men nästa gång sprayar jag nog mig sjäv :) Men så farligt blev det ju faktikst inte.
 
Vi hann ta en kvällspromenad första dagen. Landskrona slott. Tjusigt!
 
Mina små loppor förevigade slottet de med.
 
Hej hej!
 
Ja, det var ju bara så stört fint! Vi blev helt överväldigade. Och nu skulle vi hitta HAVET!
 
Där borta är det!
 
Såklart!
 
Som i en Disneyfilm!
 
Det fanns ett Tivoli på karnevalen. Med den sjukaste attraktionen, Väderkvarnen...
 
Ser ni vad högt? Jag hade tänkt åka den dagen efter men på natten drömde jag att jag åkte den och att jag rammlade ur (true story) så jag SKIPPADE det. Kändes dumt att utmana ödet.
 
Vi bodde hos projektledarna för karnevalen. Det var super. Gott om plats och mitt i stan. Här står Mina och blickar ut genom deras fönster mot Rådhustorget där vi uppträdde flera gånger.
 
Invigningen
 
Paraden
 
Vätskestation! Hade varit kul om vi fått blåbärssoppa...
 
Min nya dräkt! My precious!
 
Avslutning med Sambafest!
 
Smygfoto av publiken innan vårt sista uppträdande.
 
 Malin hittade den här på YouTube. Hörde vi ett "en gång till"?
 
Så var det dags att åka hem igen, buhu!
 
Över Skånes öppna vidder...
 
 
Det här var verkligen ett av de bästa jobben vi har gjort. Vi kände oss så välkomna och allt var så otroligt välordnat och bra. Grymt roliga scener att uppträda på och vi var laddade till tusen. Landskronaborna var något svårflörtade första dagen men de tinade upp rejält till Karnevalens sista dag, som ni kanske hörde i klippet :)
 
 

Ja, jag kanske dansade litegranna

Hej på er!
 
Igår bestämde jag mig för att inte vara sjuk längre. Jag började lite försiktigt med en lugn promenad till jobbet för att vara med på sommaravslutningen. Åt mat, var lagom aktiv i de olika lekarna. Sen blev det spontandans utan dess like och jag blev galen. Svetten lackade och danslyckan kom över mig. Hosta, det kan man göra sen. Ja och det har jag gjort. Har fortfarande den där jäkla hostan och den där riniga näsan. Men jag mår annars fint. Vilar idag, kör pass imorn. I mina gamla hoods, Högdalen, eller Highvalley om man så vill.
 
Annars har jag suttit med CV och personligt brev i några dagar. Nu ska här sökas jobb! Syrran, mästerrekryteraren hjälper mig. En annan har tur!
 
 
 
 
Lyckades förörvrigt sträcka någonting på ovansidan av foten igår, gör skitont. Hur lyckas man? Sätter mina förhoppningar till Voltarengel och högläge.
 
 

Ursäkta mig?!

När är det egentligen meningen att jag ska bli frisk? Jag har vilat i en vecka nu! Sa precis screw you till nässpraysordinationerna och gick över de rekomenderade 7 dagarna i följd. Så, nu kan jag andas igen. F**k the system!

Vill dansa, vill träna! Just nu missar jag ett superroligt instruktörskonvent och hela den här veckan har det varit sambaworkshops. Fifan! Längtar till gymmet, längtar efter att svetten rinner!

Sen skulle det vara roligt att vara frisk rent så där i allmänhet så att man kan hitta på kul saker med kul människor. Typ bada innan det ska bli jävla höst igen.

Jag är så glad.


Grekland baby!

Grekland i Juni baby, med min baby!
 
och med syrran och hennes baby och baby:)
 
Fika uppe i Plaka i Athen i nyhandlade kläder. Vårt bagage blev puts väck i Kiev. Shit happens. Det sjuka var att jag på Arlanda fick en sån konstig känsla i magen, ska jag verkligen checka in min lilla väska? Lärdom: Inte checka in bagage om man ska mellanlanda i Kiev. (Var förövrigt mayhem på den flygplatsen, dios mio!)
 
 
Johan tar en paus i skuggan medan jag och Tessan köper kebap me pita på Thanassis. Mmm.
 
Japp dit ska vi. Vi styrde kosan mot västkusten och hoppades på att bagaget skulle komma ikapp. Det gjorde det! Ibland funkar det i Grekland också, haha.
 
Korintkanalen
 
Mitt japanjag kom fram men syrran var inte sen att haka på.
 
Ett två tre klick
 
Så var det nästa dag och dags för frukost i olivlunden.
 
En vanlig frukost på det hela, juice, ägg, frukt, smör, i-phone i glas, kaffe, solkräm, bröd... det vanliga.
 
Bada!
 
Sola!
 
Promenera i solnedgången
 
Fina man
 
Så, här i lunden låg huset vi hyrde.
 
Huset!
 
Ute på färd. Mot vattenfallen!
 
Från den här utsiktsplatsen börjar man nedstigningen mot dalen där vattenfallen ligger.
 
Det är en rejäl nedstigning, inte alla vågar köra ner där. Rådjuren vaktar.
 
Glada äventyrare
 
 
Det är inte den lättaste vandringen, fick lite dåligt samvete att jag dragit med en gravid kvinna på den strapatsen. Men det gick ju bra, och belöningen var väl värd det :)
 
Härligt! Iskallt... typ 15 grader mot luften som var 34. Ih! Vem var först i?
 
Ne, dom här två badkrukorna var inte sugna på att hoppa i.
 
Häng på farmors balkong. Hon hade lagat en massa fingermat, små fetaostfyllda piroger och squashbiffar. Det är viktigt att äta något innan man ska iväg och äta middag. The greek style!
 
Johan i spenaten och Jimmie
 
Solnedgång på baksidan av huset. Visst är jag och syrran lika?
 
Jimmie eskorterar lilla farmor upp för höga berget.
 
Den här katten fick smaka på min Saganaki. Oj det lät ju jättekonstigt för er som inte vet vad det är. Alltså katten fick smaka på friterad ost. Han såg så ledsen ut. Han såg ganska ledsen ut efteråt också. Otacksamme jävel.
 
Bada mera
 
 
HEJA!
 
Söta, skönt att sova till vågornas brus och vindens sus.
 
Strandmat! Bläckfisk, ocra, tzatziki, potatis och sallad med olja plusplus! OCH ÖL! MMM!
 
och så en glass på det
 
Det är ju bara SÅ skönt i solen! Nästan en nyans mörkare än innan!
 
 
Jimmie spanar övergivna tåg...
 
 
Naturens under aka Snygga bär
 
Den gamla tågstationen
 
En till kompis
 
Klart jag måste ta en blomma-möter-rostigt-gammalt-tåg-bild.
 
Gänget!
 
Sista morgonen och vi har hela dagen på oss att sola och ha det skönt... men vem sitter under trädet?
 
Han satt faktiskt utanför oss varje morgon. Han vallade får, med bjällror kring halsen. Jorå, så det var bara att glömma det där med sovmorgon. Sista dagen sa han faktiskt godmorgon. Annars stog han mest och kastade småsten, satt på sin gamla plastdunk och drack något ur en flaska.
 
 
 
Åh, vad mysigt! Vill tillbaka nu!
 
Det var det hele! Åh en vecka är inte tillräckligt!
 
Tack fina familj! Jag hade velat ha minst två veckor till med er där!
PUSS!
 

Dagens

Idag har jag hostat och hostat. Spännande info jag vet. Börjar bli tokig på att sitta inne så jag provade på att ta en liten promenad. Haha, efter den kom rosselhostan som ett brev på posten. Är så uttrååååååkad! Men så kan jag inte prata i telefon med någon för då blir jag torr i halsen och börjar... ta da... hosta.
 
Blev trött idag. Ibland förstår jag mig inte på folk. Ja, trött blir jag och förbannad. Vi kan ta det sen.
 
Vill trösta mig med ostbågar och chips. Men det känns väldigt okonstruktivt. Eller så borde jag bara köra. Ju mer jag försöka förbjuda mig själv desto sugnare blir jag. Därför har jag inga förbud! Ah, kan ändå inte gå och handla och Jimmie slutar sent. Då var det löst.
 
Är avundsjuk på min vän Lova som är i Barca, jag vill också. Sola, vara ledig och frisk!
 
JAG SKA IVÄG TILL SOLEN INNAN HÖSTEN BÖRJAR! Å HÖR SEN!!!

Karnival i Hornstull!

Showen börjar...
 
Taggade tjejor!
 
Årets karnivaldrottning Lidiana Barros, hon var galet duktig.
 
En av de största kvinnorna jag någonsin sett! Allt var stort! Huvud, hår, tuttar rumpa, PoPOW!
 
Men dansa, det kunde hon. En riktig karnivaldiva ut i fingerspetsarna.
 
Här var det röj! Den här kvinnan är över 40. Eh, bra shape! Heja!
 
Jäkligt grym "ryggsäck"!
 
Så kom fröken blå på besök.
 
Asså ser ni sizen? PoPOW!
 
Lidiana kom in igen och ägde!
 
Hihi, bländad?
 
Rumpaaaa
 
Sen kom Capoeirakillarna och dansade med.
 
Tillslut var en stor del av publiken också på scenen. Men han i blått är en känd sambadanslärare så att han hoppade upp/blev uppdragen var väl inte särskilt oväntat.
 
Den här sköne liraren är en brasiliansk artist som spelade ganska lugn men medryckande samba.
 
 
Det var verkligen en jättkul kväll. Lite senare hoppade några brassekillar upp och körde typ, axé/funk. Vet inte vad man ska kalla det. Det såg snyggt ut, som en slags glad hiphop/cheerdans. Jaja, många "/" där. Det blev lite flashmob över det hela, publiken kunde dansa med. Ja, mitt nördiga musikalhjärta sjöng :)
 
Det var sjukt fuktigt och svettigt. Det rann om mig och Mina. Tänk vattengympa. Var kanske därför jag blev sjuUUUUuuuuk dagen efter. Nä, I had it coming! Hur är det med sjukdomen då? Jorå, imorse hade jag ingen röst, men den är tillbaka nu så ingen skada skedd. Får se vilka krämpor som dyker upp imorgon. Känner mig i alla fall mycket bättre på det hela taget. Igår var jag väldigt ynklig när jag skulle sova. Sög på en äcklig halstablett och tyckte synd om mig själv.
 
Anyhooo, tack Mina och BarBrasil för en grym kväll! Mer SAMBA åt folket!
 
 

Så jäkla sjuk

Heje... Jag är förkyld, däckad. Nu är i alla fall febern borta och jag orkar vara uppe några timmar innan jag går in i sjuksömn igen. Blev tokförkyld dagen efter att jag och Mina hade varit på Summer Carnival på Strand. Vi fick se ståtliga amazonkvinnor i glitter och string. Som det ska vara. Massa skön sambamusik och roliga uppträdanden, TRUMMOR. Nu vill jag åka till Rio! Bilder får ni sen. Min ambitionsnivå är låg nu...
 
Nu, dags för ytterligare en dekokt på ingefära, vitlök och citron och några avsnitt till med muskelmän.
 
 
Jag är en sucker för kostymdramer... och muskelmän...

Inte riktigt meningen

Godmorgon... dunk ... snark ... va ... godmorgon!
 
Okej, så här var det va. Min vän Lovisa föreslår en AW efter jobbet. Jag börjar ju inte förns klockan ett idag så jag tänker, kör i vind. Jag kan inte påstå att jag hade kläder för att gå ut i. Hade mina kortaste träningsshorts efter min promenad till jobbet på morgonen och en tröja jag har haft efter träning och svettats i. Jorå, hon är fräsch den här bruttan... Äh, spontanitet före piffighet, who gives a fuck?
 
Lovisa var i alla fall ute och underhöll en väns vän som är från Australien på besök i Sverige. Kul att prata engelska! Kul att prata språk och kulturskillnader! Kul att jag och Lovisa pratar hål i huvet på alla vi träffar... HAHA! Två små öl, sen vidare mot ny bar och fler vänner, två STORA öl till och klockan är plötsligt runt två.
 
Så det kan gå. Jag är inte helt van vid att dricka weeknights, det överlämnar jag åt ungdomen. Nu har jag lite omotiverad bakisångset (för det får jag när jag dricker oavsett hur lite eller mycket) och gammal mascara på kinden.
 
Om man skulle piffa sig lite. Duscha. Sminka om. Ta tag i dagen och 9 timmar på badet.
 
snark ... va? .... gomiddag.

Det mest spännande

Det är tre personer i den här bilden. I November blir jag moster!
 
Älskar dig världens bästa syrra!
 
 

H2O, inget att leka med

Oh Mama Mia! Jag sitter här hemma nu och är heeeelt slut efter mitt vattengympass jag höll ikväll i Västertorpshallen. Ja, sen så blev det ett Crosstrainingpass på SATS också idag. Lova ramlade in här kvart i elva och förklarde för mig att jag skulle gå med henne på det. Jag, något nyvaken då jag unnade mig sovmorgon till halv elva, satte genast i mig en banan, riskakor och juice för att försöka bygga upp någon slags energidepå. Klart jag skulle med!
 
Unnade mig sovmorgon... om det inte är sol så att jag kan bada stannar jag hellre kvar sängen! Jag och Lova gick i och för sig och tog oss ett dopp på Reimers efter lunch. Jag badade, inte Lova, det var inte så kallt. Men det blev rätt kallt att ligga blöt och låtsas att det var sommarhärligt när all sol hade gått i moln.
 
En liten blöt fläck till tjej efter passet. Notera att jag har svettats PÅ axlarna.
Vilken färg har brandbilen?
 
 

LAST FRIDAY NIGHT... som man säger

Jobb till stängning blev jobb till 19. Middag hos vackra syster kl 21 blev till middag kl 20 (mmm hemgjorda köttbullar). Samtal med Tove blev till utgång vid 23... Spontanutgångar är bästa skiten! Ja, lånade linne och läppglans av syrran och fick några glas rosé under västen. Sen bar det av!
 
Efter liten förfest någonstans vid Stureplan (det var längesedan...) bar det av mot Kolingsborg och Club Paradise.
 
KÖN VAR LÅÅÅÅÅÅNG! Det var bara att glömma. Gamla Patricia fick bli Plan B. Och vilken Plan B det blev. Charterbåten! Bara gamla hits blandade med dom bästa nya. Haha! Det är ett sånt himla konstigt ställe. Men när man är där med folk man älskar kan det aldrig bli annat än KUUUUUUUUL!
 
 
 
Toafoto är det som gäller va! Kan ta några försök men sen blir det bra :)
 
 
 
 
 

Mer från Stadion!

Ja, jag vet att det snart var två månader sen. Men ni får faktiskt vara tacksamma för vad ni får. Ja, faktiskt... :)
 
 
Backstage...
Vet inte riktigt vad det är för ett slags gängtecken. SAMBA FORCE!
 
Otroligt fashionabelt omklädningsrum. Urban class master suite.
 
Ett två tre självutlösareee.
 
Malins fina vänner Kajsa och Mona kom och proffsfotade. Tur var väl det!
 
Så jäkla grym bild!
 
Gänget! Tro det eller ej, efter att vi hade dansat. Vi ser himla fräscha ut!
 
On stage

Lite blurriga print screens från en film. Den ska ni också få se vid tillfälle. FET scen!
 
PEACE
 
 
 
 

Men vad tusan!

Webmastern har ju tydligen grejat runt här på bloggen! Hittade precis en massa trevliga kommentarer som ni, mina fina vänner har skrivit. Jag har inte struntat i er alltså! Bara varit internetförvirrad verkar det som.
 
Nog fan borde man byta till Blogger... Ingen koll för fem öre på den här rackarns blogg.se
 
 
 

Trodde ni jag var död va?

Hoho! Jag är ju här! Bättre än någonsin med en massa roliga saker att berätta om! Men nu är det ju nattasent och imorgon måste jag nog ta mig i kragen och pallra mig iväg till ett PUMPpass. Var ett jäkla tag sen.
 
Hörrni! På torsdag kl.11 kommer jag och en grym tjej som heter Sarah att hålla i ett ZUMBApass utomhus, tillsammans, TEAMZUMBA. Åh, det kommer bli så kul! Vi parades ihop, jag hade ingen aning om vem hon var, men tjenahej. Match made in heaven!
 
Alltså, kl 11.00, på Eriksdalsbadet, gratis (eller, man måste betala vanlig entré, men sen gratis)
 
 

RSS 2.0