Fredag, så.

Halloj! För en vecka sen dansade en annan loss på ett rep på Stadion. Ikväll blir det andra takter. Tänkte bjuda på lite middag här hemma. Kanske dricka lite Törlys och så. Imorgon blir det jobba jobba och sen dansa dansa på kvällen. Jag och Malin ska skaka loss på en fest på Ljunglöfska Slottet i Bromma. Det blir nog himla lattjo.

Kommer ni ihåg att jag skulle fixa nytt pass? Mm. Det blev inte vackert, fick potatisnäsa och blev utan haka. Jorå. Dom har ändrat bildinställningarna sen sist. Fan, förra passet såg jag fan het ut på. Inte för att det spelar någon roll. Vem tusan värderar ens passbild annat än en själv? Ja, nu har jag ett i alla fall. Fick gå två dagar utan leg. Jimmie fick köpa ut åt mig. Jag kände mig så ung igen.

Hurrni! På måndag fyller jag år. Det blir kul!

Nämen, om man skulle ta och svida om från hemmamys till och piffig Hornstullspingla då. Och sätta igång potäterna...

PEACE!


Yesterday


Det var grymt!

Snälla Kajsa och Mona kom dit och proffsfotade. Snart får vi tusen nya bilder!

Nu händer det!

STORT jobb imorgon! Chi chi SAMBA tar över stora scenen på Stadion! Jäklar vad kul det ska bli! Jag är så taggad! Vi var där idag och hade genrep. Vi har klippt om vår låt för att den skulle passa StadionFestens tajta scema. Detta skapade lite förvirring, plus att scenen är tusen gånger större än vad vi är vana vid, hihi. Men det löser sig imorgon. Underbart med genrep där alla som håller i spakarna är proffs som gör det enkelt för en. Vi kände oss så väl omhändertagna! Imorgon kommer kungen, drottningen och Philip och tittar. Shake shake for the royal family!


Solen sken på Stadion, oss och tusen tusen gymnaster.

 

 

 

Superexcited!

 

 

Där bakom gömmer sig scenen. Sen kommer vi synas på två STORA bildskärmar.

 

 

Som de divor vi är krävde vi vår egen loge!

Nja, vi bad faktiskt vänligt, våra dräkter är så ömtåliga och behöver lugn och ro.

 

 

Taggad tjej. Snart ska vi repa! Nya sambapjucken från Rio på!

 

 

Ja, alla peppar ju på sitt eget sätt...

 

 

Nu kör vi så det ryker brudar!!!

 

 

Åh vad det ska bli roligt att dra på sig sambastassen imorgon. Jag tröttnar aldrig! All in med lösögonfransar och mitt dockhår, glitter och glitter och glitter! 3minuter! Jag ska njuuuuuta! Sen nästa helg ska jag och Malin uppträda på ett slott. Det ni! Men en sak i taget! Imorgon ska jag vara mitt badvaktsjag på dagen och showdiva på kvällen. Det passar mig alldeles utmärkt!


RSS 2.0