Jahapp!

Så har det gått en hel sån där vecka igen!
 
Jag är hemma. Det har hänt något med mina lungor. Sen i onsdags har det kännts som att jag inte kan andas ordentligt. Skitkonstigt. Det känns som att jag har sprungit ett beeptest och den matta känslan av att ha överpresterat hänger sig kvar. Är jag överansträngd? Behöver jag gå på yoga och stretcha och andas? I don't know. Är i alla fall tungt att dra ett djupt andetag och jag blir sjukt flåsig över saker jag i vanliga fall inte ens märker av. Igår fick jag till och med ont bak i revbenen under mitt pass. SKIT! Men jag log, låtsades att allt var som vanligt och hoppades på att inget märktes.

Kanske borde kolla det där, säger ni... Ah, jag vilar idag och imorgon och hoppas på det bästa.
 
Igår var jag på konsert på Fasching och lyssnade på den här begåvade mannen...
 
Klicka på bilden om du vill läsa intervjun med Niklas på Rodeo.
 
Han heter Niklas von Arnold och är bror till min blivande svåger, Johan von Arnold. Han är så jävla grym. Har den skönaste mest smäktande soulrösten. Aa, så jävla bra är han bara. Det är Johan med, runs in the family...
 
Blev några öl och lite skönt gung i knäna. Man vill liksom bara svaja med.
 
Annars är det skit-tv. Vad har hänt? Ska det inte vara bra grejor på tv på fredagar? Tänk på alla stackare som inte har något bättre för sig än att umgås med dumburken. Ja, sånna som jag ikväll. Ska kolla vad som finns i piratbukten istället.
 
 
 
PUSS PUSS!

Bara vanlig måndag

Hellov evryboddy!

Har ni börjat undra vad det här har blivit för en blogg va? Upp och ner går humöret och geisten.

Jag hade en svinbra helg. Framförallt fredag för då gick jag och Jimmie och käkade italienskt på "Döden i grytan". Det var så jääääääääla gott asså! Vi åt tills magen stod i fyra hörn och vi blev tvugna att åka taxi hem.

Annars har helgen varit lugn. Jag har jobbat, ätit ost, kört vattengympa och zumba, sovit en massa.

Idag då. Var precis i Västertorp och körde vattengympa. Mina älsklingar där alltså. Full bassäng med glada deltagare. Det var till och med en stackare som inte fick en biljett. Kul att vara poppis. Jag frågade om dom hade längtat efter mig hela veckan: JAAAA! Jag frågade dom hade saknat mig: JAAAA! Haha, så jäkla söta. Jag blir alldeles varm i hjärtat.

Snart ska jag iväg och statista lite. Kanske dyker upp i "Morden i Sandhamn" sen då. KändisMadde. Jorå...

Ah, det där med jobb har inte löst sig ännu. Kan ju inte direkt påstå att jag jobbar stenhårt på det heller. Jag är mycket för att vänta. Det är ett av mina sämre drag. Ett annat dåligt drag är att jag inte kommer ihåg något som inte står i min mobil eller i min kalender. Så om jag har glömt någon eller något, ta det inte personligt är ni snälla. Skicka ett mess eller ett mejl och påminn mig. Det är bra, då får jag skämmas lite.




Nu ska jag äta upp min lunch and hit da showwa.

Puss på er!

 

 


Drömmer mig bort

 

Det blev alldeles för få sånna här dagar i somras. Hann bada kanske tre gånger. Skitväder. Men det var i alla fall relativt varmt. Man får ju vara positiv så att sommaren kommer tillbaka nästa år också. På sommaren är det lätt att känna sig ledig. Livet blir så enkelt och skönt oavsett vad man håller på med...
 
Idag då. Det jobbiga med att inte ha någon riktigt riktning i vad jag vill göra är att jag aldrig känner mig ledig. Se på den här veckan, pass måndag, jobb hela tisdagen, pass och jobb onsdag, ikväll pass, imorgon nada och hela helgen jobb och pass. Om man tittar på den veckan kan man ju tycka att jag borde kunna få känna mig lite ledig idag på dagen och imorgon men nääää! Jag tänker bara på alla BÖR, BORDE och TA-TAG-I. Men jag vet ju inte i vilken ände jag ska börja. Jag vet ju inte vad jag egentligen vill hålla på med. Fan, dagens i-landsproblem, för många jävla möjligheter.
 
Jag vet inte vad jag kategoriserar som en bra vardag ens. Har inte haft någon de senaste 4 åren. Har varit Fröken Dutt. Lite här lite där. Ja, är det någon därute som känner mig bättre än vad jag känner mig själv, varsågod att ge mig en spark i baken i rätt riktning.
 
Nähäpp, om man skulle gå och BODYPUMPA lite... Inte tänka på annat än muskler och svett i en timme. Jo, kanske det.
 

Hornstull säger go'natt!

Imorgon är en ny dag! Idag har varit en givande dag (skönt efter dippen igår...). Grymt pass imorse, 30 glada deltagare i bassängen i Västertorp och en mycket intressant föreläsning senare på eftermiddagen. Sen ska vi inte glömma goda rester från Ho's till lunch, fika på Cinnamon med världens bästa man samt kvällsmys med blodpudding, film och Razzle.
 
Imorgon ska jag vara badmästare och simskolefröken, sen får vi se vilka andra alteregon jag ikläder mig... Jag har ju ett par stycken jag. Haha!

MEN HUR BRA?

Jag och Jimmie såg precis den här och den var så underbar! Jag är alldeles rörd och varm i hjärtat. En sån vacker film om vänskap. Den var bra hela tiden, blev aldrig jobbig, bara bra och bra. Nu är jag glad! Sen att den är baserad på en verklig relation och händelse gör mig ännu gladare. Go good people!
 
 
 
 
 

Gömde mig lite

Hej och hallå där!

Jag och Jimmie åkte och gömde oss i de Ösgötska skogarna i några dagar. Det var supermysigt, älskar radioskugga och luft som är så ren att man blir hög. Så, ni som försökt ringa mig de senste dagarna, sorry.

En jävligt äcklig grej. Jag fick en fästing på ögonlocket inatt. Fy satan! Fattade inte vad det var för smuts jag hade när jag kollade mig i spegeln. Ge fan i mitt öga! Naturen... Ibland gör du mig besviken. Där ligger man på gräsmattan i godan ro, låter sensommarsolen värma och detta blir resultatet. Dåligt. Hatar fästingar. De borde döden dö.

Imorse när vi åkte mot stan såg jag två älgar ute på ett stort fält, majestätiska djur. Sen såg jag att det var två kor... Slutsats: 1. Kor är också majestätiska. 2. Jag borde använda mina glasögon mer.


Nu måste jag leta jobb. Mitt förra jobbsök gick åt pipsvängen och nu vette tusan vad jag ska hitta på. Jag kan massor men ändå så verkar det som att det inte är värt ett ruttet lingon. Självförtroendet i botten just nu.


Hörs!


Fredag igen igen

Imorgon. Hur kan jag redan kommit in i höstlunk? Veckorna flyger fram. Den här veckan har bestått av och kommer bestå av, Zumba, Vattengympa, Simskola och Badmästeri. Ja, som sagt. Är på jobbjakt nu men los dineros måste ju komma någonstans ifrån nu också. Bla bla bla. Pengar pengar, när ska man egentligen få vinna på Triss?
 
Jag vill slå solen i rätt bana igen. INTE MÖRKER REDAN! Jag vill ha långa Junikvällar gärna halva året om jag får be. Men så blir det inte. Hösten kommer obarmhärtigt och idag var det kallt. Jag hade flipflops, det var kallt.
 
Så, imorgon jobba jobba. På lördag två Zumba och på söndag en Zumba till. Skulle ju göra nya danser. Imornkväll får det bli, eller på lördag. Tre nya har jag gjort i alla fall. Alltid något.
 
Mycket imorgon. Idag ska jag gå och lägga mig. Faktiskt precis just nu.
 
NATT!
 
Pose, i min blå danssal...

GAGA!

This is what went down!
 
Taggade till tusen!
Preppad med öronproppar och glasögon! Man har ju blivit lite till åren va.
 
Aaaahhhh!
 
The Darkness... vilka? Jaha, kände igen en låt.
 
En liten förstärkarjuck, varför inte? Dom var faktiskt rätt roliga. Roliga britter, mm.
 
Vi kör en liten photo session i pausen. VAR ÄR GAGA? Inte bakom de rosa öronen, nä det är en annan härlig donna.
 
OOOOooo OOOoo! Det är dags! SLOTT PÅ SCENEN? Fy fan vad bra!
 
Ett stycke Gaga rider förbi.
 
RÖJ till Born This Way!
 
Hoppa!
 
Black Jesus. Jag kan inte sätta ord på hur GRYMMA dansarna var. Mama Mia!
 
Ny kreation.
 
Huvud i skyn.
 
 
 
 
Sen blev det strömavbrott och Ladyn tyckte inte att vi skulle stå där och vänta utan underhållning så hon höll i en liten frågestund. Men först försökte hon få sin scenmanager Terry att dansa för oss. Han dansade inte lika bra som Gaga...
 
Ser inte ut som särskilt sköna danströjor dom där.
 
Gaga får presenter.
 
Bland annat en Pippidocka som fick åka motorcykel.
 
Sen fick ett storgråtande men lyckligt fan också sitta med vid motorcykelpianot.
 
Just dancin'
 
And struttin'
 
Krama!
 
Extranummer och två lyckliga fans till fick trampa runt på scenen. Ena tjejen kunde inte sluta hulka och den andra såg helt chockad ut. Vad tusan är det som händer?
 
 
Så nu har ni sett det.
GO SEE GAGA!
 

Det var fest!

Best wedding ever!
 
 
 

Bröllop imorn

Ujuj, jag har så sjukt svårt att komma i säng när jag är ensam hemma. Jimmie sover borta med brudföljesherrarna. Han är en av marsalkarna... kallas det för det?

Jag sitter och leker i photoshop som ni kanske har sett. Men nu blir det till att göra en checklista inför imorn så jag inte glömmer någe. Kommer garanterat glömma något ändå.

Just nu är jag trött, men peppad inför bröllop. Ska bli riktigt kul att gå på en nära väns bröllop. Massa kompisar och kalas. Bästa kombon.

Okej, checklista och skönhetssömn. JAPP!
 
 
 
 

Move!

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0