Kommer jag hem?

Så var det fredag, igen. Som student har fredagar ingen vidare charm... Det är ju helg hela veckan om man vill. Helgen är inte riktig helg, så som den är när man jobbar. En bra sak med fredagar är att jag åker hem till alla mina älsklingar i Stockholm. Men en dålig sak med fredagar är att jag åker från mina älsklingar i Eskilstuna. Hm. Tycker ALLA ska bo i Stockholm. Tänk vad praktiskt!

Jag har precis kollat SJ för att se om jag överhuvudtaget kan åka hem idag. Det här vädret... Fy F#=)"/¤(N! Jag vill ha VÅÅÅÅÅR! Jag ger blanka pipsvängen i att vi inte ens har kommit förbi sportlovet! Folk åker ju ändå mer till Kanarieöarna än till fjällen. Nu får det vara nog med vinter! Hör du det Gubben Frost?! Tågen verkade i alla fall gå som dom ska.


Nu måste jag ner i tvättis och hämta upp alla min tvätt. Phieu! Tur att hissen funkar idag. Hade inte varit kul att behöva ta trapporna fyra våningar med den här träningsvärken.


Hoppas alla får en fin helg! Själv ska jag jobbajobba!

Kommentarer
Postat av: anna

gick det bra med sj eller måste jag genomföra sprängplanen? fast oj, då kommer det ju verkligen inga tåg...hmmm får klura vidare

2011-02-11 @ 20:42:50
URL: http://orangutangen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0