Ritch ratch!

Upp och ner för trapporna springer hon. Idag är det tvättstugedag för hela slanten! Har redan tvättat 6 tvättar. Nu är tvättmedlet slut och jag borde pallra mig iväg till ICA för att köpa mer. Men har ni märkt vad som har hänt utomhus? Det har blvit jävla vinter på riktigt! Riktiga minusgrader till och med! Inget mera fjös kring nollan utan drop down till -12! SATAN!

Jag vill ju inte riktigt erkänna vintern så häromdagen när jag skulle till mitt zumbapass i Gubbängen bestämde jag mig för att trampa hela vägen dit. Dålig idé. De är så mycket mer snö i förorten än här i stan och små jävliga uppförsbackar hela vägen dit! Sen var det mycket längre än vad det såg ut att vara på eniro. Blev helt uppstressad, tänk om jag skulle bli sen till mitt pass! Kom dit med 5 minuters marginal, genomsvettig! Shit! På vägen hem sen, med ben som redan cyklat cirka milen och sen zumbat en timme, kunde jag inte annat än att garva. Fan vad jobbigt! Jag fick ta pit stops och äta russin.

Ikväll ska jag gå och lyssna på gospel på Göta källare. Det är Amanda i min klass som har en konsert tillsammans med 6 andra tjejor. Deras mentor, Pastor Chris Harris Sr från Chicago, kommer också dit för att riva av några halleluja. Ser fram emot det här. Halleluja och öl. Bra kombo.

Jag och Amanda när vi var i Eskilstuna och sjöng på en julbankett i Stadshuset.


Men hörrni! Som alltid, dags att dra vidare. ICA var det va? Tvättmedel... Snö sucks! Men är ganska fint. Det kan jag väl ge med mig och intyga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0