Knoll och Tott

Igår mötte jag upp Jimmie efter hans tenta ute i Flemingsberg. Sen åkte vi hem och mysfikade. VITT bröd med ost och marmelad. Te. Jordnötssmör på mer vitt bröd. Grym eftermiddagsfika!



Sen åkte jag till min kära vän Natalie. Jag hade fått i uppdrag att ta lite bilder till henns portfolio, hon är dansare. Det är så underbart med Natta. Vi har inte setts på över ett år men det kändes som att vi inte hade varit ifrån varandra en dag. När vi dansade ihop, när vi var 15 kanske, kallade vår danslärare oss för Knoll och Tott vid ett tillfälle. Det passar mycket bra tycker jag. Vapendragare då, vapendragare nu. Vi är väldigt lika. Underbara människor båda två! =)

Vi styrde, efter en flaska vin och en väldans massa dansposer, kosan mot East. ÅååååÅÅKA PENDELTÅG!



På East körde vi på det vegetariska temat och käkade friterade tofukuber, mums! En flaska vin försvann i all hast dessutom...



Mannens ansikte är blurrat, för han ville ABSOLUUUUT inte hamna på någon blogg... Vem bryr sig??? Notera att vi sitter utomhus, i december, UTAN jacka. Värmeagregaten fick jobba hårt. Jag tror att jag har fått brännskador i hårbotten. Hm.


Alltid säsong för rosé...

Sen blev det dans för fulla hus för fulla som hus var vad vi var. Vi var allas vänner! Jag försökte dansa annat än samba, det gick ett tag men sen smög sig tretakten på mig. Klockan var först tolv, sen helt plötsligt tändes lamporna och det var dags att gå hem. Vad hände? Pit stop på McD och sen taxi hem till min karl.

Tack för en galen och underbar kväll min fina fina vän!

Kommentarer
Postat av: Natalie

JAG BARA ÄÄÄÄÄLSKAR DIG min vän!!! Mera häng och Natta till Eskilstuna ett måste :)

Knoll och Tott, javisst! 13 årsjubileum snart,haha.



"Manipulerade bilden" kan jag bara inte sluta skratta åt, du är ju bara för skön, hahahahahahahaha =D

2009-12-05 @ 20:02:48
Postat av: anna

ja ta med henne hit och visa allt man INTE går miste om när man bor i sthlm:)



ja, grisbönder. u gotta lov'em. eller nej. u gotta bli riktigt mörkrädd för det är precis som i fördomarna, om inte värre. får fortfarande updates från den där gruppen med nya inlägg och ojojoj. eftersom djurrättsalliansen tycker att djur är lika mycket värda som människor så ska dom ju KVOTERAS IN I RIKSDAGEN var det ett ljushuvud nyss som skrev. precis. att ha lika värde som en människa=samma krav på utbildning, willyshandling och TVutbud. JEEZES! som dom coola grabbarna längst bak i klassrummet som sa saker rakt ut som lät bra inuti huvudet men not so much out loud. jag är som victoria silvstedt, blandar svenska med engelska. blir så när man haft orangea ögonbryn i Folket. FAME!

2009-12-06 @ 00:34:25
URL: http://drawingnear.blogg.se/
Postat av: anna

mycket sant!

2009-12-06 @ 16:29:25
URL: http://drawingnear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0