Valborgsfestandet tar i från tårna och krä...

bild227 (MMS)

Valborgsfestandet tar i från tårna och kräks lite av ansträngningen. Stannade inne under majbrasetändandet. Mina vänner som var där återberättade hur halvpickalurviga småbarnsföräldrar rumlade runt och glömde bort Noel 1år där hemma. Jag ska åka tunnelbana själv in till stan och fest nu. Tycker att det är mycket kul att mobilblogga. Kommer antagligen ruiniera mig själv på kuppen. Puss puss!


Det här är Leo. Han är en gigantisk boxer....

bild224 (MMS)

Det här är Leo. Han är en gigantisk boxer. Han bor med Jenny på Gotland. Han gillar bäst korv men nu fick han en annan liten godis. Han kan fånga godis i luften när man kastar. Himla duktig! Pussa Leo!


Melker Anderssons Kungsholmen goes skolbes...

bild222 (MMS)

Melker Anderssons Kungsholmen goes skolbespisning! Fotograferna hängde över min och Lindas axel och knäppte av kort. För vem välkomnade oss om inte lismarkocken själv. 25 kr kostade det att äta skolmat a la Melker. En skola i Huddinge stod för dagens komposition. Självklart fick man sortera sin disk när man var klar. Var roligt att se uppstyrda finansvalpar skrapa av sina rester. Ha ha, kom mer på jorden lite suckers!


Dina färger var blå! Lättöl och ganska väl...

bild203 (MMS)

Dina färger var blå! Lättöl och ganska väldigt sen lunch eller halvmiddag på Åhléns tak. När det är så här skönt ute tycker jag att det är sommarlov. Jag tänker aldrig kalla sommarledigt för semester... Nej, det heter SOMMARLOV!


Morni'n!

Kokar gröt och dricker Berocca. Jag har INTE tid att bli sjuk nu så det är bäst att göra vad man kan för att mota bort alla sjukdomar. Döda döda!

Imorgon är det Valborg. Alla som ska supa räcker upp en hand. Nä, supa ska man inte. Det har jag faktiskt aldrig under mina 25 år på jorden gjort på Valborg. Tyckte alltid att det var för kallt för att vara ute och ränna. Jag gick till Majbrasan och sen fick det vara bra. Men imorgon ska det drickas vin och öl i goda vänners lag i alla fall. Först middag med Stockholmstjejorna och sen en hejdundrande 25årsfest, nu är det Pärs tur att närma sig 30. Men man kan ju undra varför allt alltid planeras till samma kväll? Jag planerar dessutom mina helger typ 2 månader i förväg och så krockar det ändå.

Nu ska jag packellipacka och sen ska jag genomlida några timmars föreläsning innan jag tar tuffetåget till STOCKHOLM BABY!

Uppe sent som vanligt

Var och dansade för en stund sen. Vi är så himla bra! Älskar vår lilla grupp!

Jag hade ju bestämt mig för att inte vara upp till två inatt igen, men det verkar spricka. Sitter och Photo shopar och önskade att jag var bättre på det än vad jag är. Roligast är det med fotomontage... Jag håller på och jobbar på en grej som blir ganska ful men kul ändå. Den är lite hemlig nu, visar om ett tag.

Jahapp... Ska man ta och styra lite då. Borsta tänderna är ju en bra början till exempel. Har den där snurrbollen till lärare imorgon. Vill bomma hans föreläsning som vanligt. Ska nog gå imorn ändå, men mest för att få fika med mina fina vänner i skolan.

Avslutar med en bild på mitt mellis idag...

Lycka att komma hem till det där. Släng er i väggen alla mellanmålsmackor, gröter och saftsoppor!

Lite vardagslyx...


Maria Montazami kör jordnötter och vin som vardagslyx... Jag önskade att jag hade lite vin nu. Mums.

Stegjakt


Kände mig lite glassig. Solglajerna på och soldis som värmde kinden. Sen kom regnet...

Jag och Anna var ute på vår numera nästan dagliga promenad. Vi jagar steg och det går rätt bra, 16018 steg blev det för mig idag. När vi svänger av för att ta den långa rundan genom skogen ser vi molnen, tunga grå. "Ska vi vända?" Frågar jag, "Nej det är för sent nu" Svarar Anna. Episkt. Har man bestämt sig så har man bestämt sig. Det är bara mesar som vänder om. Blöta blev vi, kalla blev vi, smutsiga blev vi.

När jag kom hem duschade jag i 34 minuter och skållade mig själv lite, det var härligt. Nu ska jag krypa in under en filt och titta på mina älskade Hollywoodfruar och äta fincrisp med camenbert och hallon-granatäpplemarmelad.

Wolla bye

Skäms bara lite

Sitter här med min gröt och är mycket nöjd med mitt beslut att hoppa förmiddagens föreläsning. Jag har helt gett upp hoppet om den lärare som håller den. Jag känner att jag typ har mer nytta av Google än av honom. Ooo, evil, det svarta i själen kommer fram.

Idag ska jag till studievägledaren och berätta att alla rester är gjorda. Men det kan jag inte. Jo, gå dit ska jag förstås men jag får allt stå med skammen. Jag har ju inte gjort klart resterna. Två och en halv har jag gjort av 5. I andra fall hade 50% varit helt okej men i det här fallet känns det lite småsopigt. Aja, mitt eget fel.

Förövrigt så är jag så jävla glad att Face book finns. Världen blev så liten. Min projektgrupp i kursen om kärnkraft, vi ska ju göra en utställningsdel om Uran, vill ha tag i en gruvarbetare i en urangruva att intervjua. Jag har mejlat med alla stroa guvföretag men inte riktigt fått napp. Jag fick dock lära mig att de flesta arbetarna i en FET gruva i Australien bor i en stad som heter Roxby Downs. Jag sökte efter orten på fejjan och fick upp några personträffar, skrev ett mejl till dom och fick napp direkt! En tjej som kände en tjej som jobbar i gruvan. Såååå tufft med Face book ibland!

Karlar och kol

Jag älskar grillsäsongen. Då kavlas ärmarna upp och manligheten träder fram, det är dags nu. Männen samlas kring den glödande elden och diskuterar huruvida kolen är tillräckligt laxrosa eller grå. Efteråt doftar dom friluftsliv och svetten blänker i pannan.

Bra tid helt enkelt. Vi kvinnor får i uppdrag att skära sallad och möjligtvis grilla brödet till hamburgaren, kanske. Jag gillar det också. Screw genus. Låt männen lukta rök. Låt männen öppna din syltburk, då mår dom bra.


Puss puss fina män!
(den stilige till vänster får ju förstås extra stora pussar)

Ho Ho!

Ja, som ni förstår, jobbhelg i Sthlm. Åkte hit i fredagsmorse. Så det så.

Senaste två kvällarnas middag har intagits hemma hos fina David tillsammans med min älskade man. Det har grillats så det har stått härliga till. Älskar doften av grillat en krispig vårkväll. Idag fick vi sällskap av fina Pär och fina Joakim också. Jag umgås med karlarna jag. JAPP! Måste säga att det är både roligt, berikande och härligt.

Imorgon blir det jobb igen och sen på måndag tebaks till Eskilstuna. Hatt, hatt, hattifnatt, jag hattar hit jag hattar dit...

Som jag gör

Maddes falafel!

2 burkar kikärtor
(2 X 400 gram, eller om du är ambitös förväll dina egna)
1 gul lök (idag använde jag röd och det gick ju väldigt bra det med)
3 vitlöksklyftor
2 ½ tsk spiskummin
1 tsk salt (gör som jag och välj Seltin vettja)
4 msk majsstärkelse

cayennepeppar efter behag
lite persilja om du har, gör inte så jättemycket för smaken men det ser snyggt ut
ca 1 msk citronsaft
ca 6 msk rapsolja

Mosa kikärtorna, handkraft, matberedare, stavmixer, gör vad du måste för att krossa dom! Det behöver verkligen inte bli så slätt som hummus, ganska gott med lite större bitar i också. Hacka löken fint, pressa eller finhacka vitlöken blanda med kikärtorna. Blanda i alla andra grejor och rör ihop. Om smeten inte vill klibba ihop ha i lite mer majsstärkelse eller olja så blir det fin fint. Glöm inte att smaka av. Kan behövas mer spiskummin, cayenne eller citron. Forma till plättar och stek på ganska hög värme, gärna med mycket olja så får man lite gosig fritering.

Bon apetit!



Laga laga mat!


Falafel in the making!



Asså, jag är så jävla bra på att göra falafel! Nam nam!

Tummen upp till mig!


Min idé om bröllopsförberedelser i en Flashproduktion togs emot väl. Så här ser dom ju ut vårt kommande kungapar. Lite blä tycker jag. Victoria är väl söt (trots grävskopehaka) men Daniel. Han ser ut som en sån där som bara vill prata bolån.

Morgon för mig

Satt uppe till halv tre inatt och gjorde klart min storyboard till kursen Interktiv illustration. Redovisning idag. Jag tänkte göra en interaktiv klick-klick-produktion om Kronprinsessans bröllop. Japp, tror det kan bli himla kul. Du är bjuden! Men hur ska du nu gå till väga för att inte skämma ut dig alldeles med ditt drummliga svennebanansätt?

Det bidde sovmorgon som ni säkert förstår. Inge sugen på frukost. Mest sugen på kaka...

mmm citronmarängpaj på Tingis...

Nej, funderar faktiskt att hoppa över frukost och gå direkt på lunchen istället. Ja, så får det bli.
SO LONG!

(Varför heter det FruKost? Är det för att fruarna bara skulle äta på morgonen för att hålla sig smärta eller är det för att det bara var fruarna som hann äta på morgonen för männen skulle ut och gräva eller nått sånt... hm... eller är det något franskt precis som Paraply?... man kan ju undra.)

Provstrumpa i nylon...


Tvingade Anna att pröva sina blivande skor ordentligt med Din Skos lånade nylonstrumpa. Den var lite halvfuktig och gul. Äcklet överväldigar en när man tar i sådana artefakter.
Min fot fick också pröva på, ett fotsamtal inleddes. Vem hade den minsta lilltånageln? Man kan ju tro att det var jag med mina 36or men icke sa nicke. Anna tog hem segern stort med sin lilla knappnålshuvudsnagel.

Man får väldigt läckra spiror i klack... men med capribyxa, halv tatuering och gul strumpa... ah, not so much.

WTF vädret?

Svenskarna blir helt besatta av väder vid den här tiden på året. Det är det naturligaste att börja ett samtal med. Vi älskar att prata om vädret och det med all rätt för WTF vädret? Vad hände? Imorse strosade jag med öppen vårjacka och nu snöar det! Aprilväder som man brukar säga. Det kan lika gärna komma snö som det kan vara 20grader varmt och T-shirtväder. SKIT e vare vare e!

Har precis ätit rester från den här middagen...

Hemmagjord Napolitansås och mozzarella. Bra middag på Jimmies initiativ, bra lunchrester på Maddes initiativ.

Kan förövrigt berätta att det där grupparbetet jag har ägnat mig åt, där man skulle komma på ett koncept som man pitchade och tävlade mot andra koncept med, har gått bra. Så bra att min grupp faktiskt vann pitchen. Inte helt fel, lite tuppig känner jag mig, jag gillar ju att vinna väldigt mycket.

I'm in love with a fairytale!


Jag var så vacker! Sen så kom Inte Nasse och störde all min vackerhet men det gjorde ingenting för han bjöd på en skattjakt! SPÄNNANDE!


Min riddare i skinande rustning och hans crew... Lejonet och Dorothy is off to see the Wizard.


Skatten var fina rislampor som man tänder och skickar till himlen. Men himlen ville inte ha dom den här kvällen för det bara blåste och blåste!


Sen lekte vi "Vad är jag för sagofigur?". Jag var stor, elak med päls och bodde i skogen, jag kunde INTE komma på vad vem jag var... (skyller på Rosén... jag var naturligtvis VARGEN)


Stiliga outfits bjöds det på må jag säga!

Tack för ett toppenkalas! Puss Puss!



Säger ba så här!

Yes I may!

Det här har varit en sån där dag som liksom bara känns... näe... Då behöver jag fett och socker. Halleluja vad gott det var! Jag ville klappa händerna och sjunga cooooooCA coooooooooLA MOOzzzzzar ELLA! And I did.

Så kom ännu en söndag

Nu är jag ensam igen. Jimmie åkte till jobbet i Stockholm imorse.

Gårdagens fest var supermysig och Anna hade verkligen ansträngt sig, jösses. Men när det kommer till henne blir man aldrig besviken. Vi fick gå på skattjakt och så hade hon köpt ostbågar, kära nån. Jag har inte ätit mina älskade krokar på lite mer än en månad. Herregud vad det är gott! Jag inhalerade större delen av påsen själv. Förlåt alla andra som ville smaka. Jag blir ett monster när dessa ljuvliga, puffade, ostsaker dukas fram.

Skattjakten var spännande och rolig, vi var ett intressant gäng som var ute och spatserade i Fröslundas kvarter. Bilder på mig som prinsessa, Jimmie som kartongriddare, Malin som Dorothy, Jon som lejon, Anna som Rödluvan, Kristina som drake osv... osv... kommer. Sen.

Prepping!


När man ska vara prinsessa måste man ha lockigt hår. Det är bara så det är faktiskt! Svik mig inte nu skumgummiknorvlar! Hittade bästa presentpappret till ett sagokalas, prinsessor, grodor, skattkistor och drakar på rosa grund. Fantastiskt!

Nu ska jag pyssla mera!

Kalasdags!

Imorse blev det en väldigt kort promis. Det bara blåste och blåste! Usch! Jag, Jimmie, Anna och Arvid trotsade vädret ett tag och vandrade iväg till alla tottos i Vilsta.


Idag har jag snott bilder från Anna. Tack tack :)

Hestarna var snella tyckte vi. Jimmie hade längtat efter Arvid. Dom är vänner, blir ju så när man håller på med showbiz båda två.

Snart ska vi på Sagokalas hos dessa trevliga typer. Det ska bli himla lattjo. Ni som är där kommer få träffa en prinsessa och en kartongriddare från Stockholm.

HAVE A WONDERFUL EVENING!

Stolen

Hej mina vänner!
Idag köpte Jimmie och jag en stol för femtio riksdaler. En väldigt söt en, titta...


Den ska vi ha i vår hall hemma i Hornstull. Det är en poserstol tror jag. En sån där som står och ser viktig ut och som göra att alla pretton som vill flytta till Hornstull blir villiga att buda 500 000kr mer än vad dom hade tänkt från början på lägenheter om 23kvm. Mmm, en bra stol helt enkelt. Tung och rejäl är den också.

Puss!

Jo såatt...

Man har ju rätt mycket tid för sig själv när man bor själv i en småstad... Man kan ju inte fika med kompisar dygnet runt direkt... näpp... Man får en massa tid över till att småpyssla lite. Typ ägna sig åt ambitös nagelmålning...



Men imorgon kommer Jimmie. HURRA!

Födelsedagsfika

Jag, Kristina och våra två utbytesstudenter Florian och Lucas tog en sushilunch. Jäklar vad det satt fint. Sen gick jag och Florian till Myrorna och Röda korsets. Vi var på jakt efter något roligt till Florian att ha på sig på Annas Sagokalas. Det slutade med att jag shoppade istället. En silvertröja, ser lite ut som en riddarbrynja i materialet. Tres chic!

Sen mötte vi upp Anna och Arvid för en födelsedagsfika.

Arvid fick en alldeles egen muffin av mamma Anna!



Puss Puss!


Fantastiska personer, alla tre :)

(Visst är Arvid stilig i sin outfit? Vad det står på kepsen? "Prince" förstås. Han är inte det minsta bortskämd...)

Godis!

Idag fyller Arvid år! Hurra Hurra Hurra Hurraaaaaaaaaaaaaa!
Efter morgonens 6kms promenad (haha, 10000 steg till mig innan klockan tolv) fick han gå till godisaffären och välja ut godis för femti kroner.


Arvid vid lösviktsgodiset.


Puffade trynen... åh herregud! Nej nej nej! Det är inte OKEJ! Varför skulle hundar vilja tugga på näsor? Helt befängt! Nä, Arvid fick benmjöl och köttrens pressade till små rosa maränger istället.

Banan

Efter en dag av gnetigt grupparbete har jag kommit hem. Hängde ut genom fönstret och åt en BANAN! Det ser ut som skit framför mitt hus, typ tysken-anfaller-fult... Det rivs ju för fulla muggar fortfarande.

Banan och stadshus... men bananen ville vara...

NÄRMRE!

Ät upp mig. Okej då, om du säger det så.

Idag har jag haft en stegräknare på mig. Jag vill få en uppfattning om hur mycket (eller snarare lite) jag rör mig en vanlig dag här i Tristtuna. Dagen är ju inte slut ännu men så här många steg har jag gått hittills:

2582 steg! Det är ju vanvettigt lite! Man ska ju gå minst 7000steg om dagen sägs det. Nä, jag måste helt enkelt promenera lite extra varje dag! Annat var det på den tiden jag jobbade med catering, då fick jag lätt ihop 20000 steg om dagen, men det var kanske inte så bra det heller... Lagom ska det vara. Mm, man är ju ändå svensk.

En riktigt härlig dag

Soligt och varmt. När fejjan var insmord åkte vårkläderna på. Till och med fötterna fick luft idag.

Ehh, dagens outfit... hrrm, känner mig som Kenza eller nån... Men jag kände mig så snygg jue, då måste man få VISA!





Grymma tjejor! Puss puss puss!!!

Malin lyckades nog bränna sig lite. Hon hade inte smörjt in sig som en annan. Härligt var vad det var. Man kan ju för tusan sitta i T-shirt när solen ligger på. Jag blir lika förvånad varje år när snön försvinner och solen börjar gassa. Det känns som ett smärre mirakel varje gång.


SOL!!!

Åh vad jag älskar solen! Jag är skapt för högre temperaturer! Jag gillar när det är runt 25 grader ute. Eller varför inte 30? Mitt problem är bara att min hud inte är gjord för solen. Jag är så jävla tokskandinavisk som man kan vara på den punkten. Bränner mig efter 15 minuter i starkt solsken. Så nu börjar det eviga insmörjandet om jag vill kunna sitta på uteserveringar i eftermiddagssolen läppjandes på ett glas Rosé (utan att efter en halvtimme ha samma färg som vätskan i glaset...).


Den här är skitbra, inget kladd och sitter som berget när man badar.
Genomskinlig är den också så man riskerar inte att se ut som en kladdig britt som inte har lärt sig att man ska SMÖRJA UT krämen.

Älska Skype!

Jimmie är och hälsar på sin lilla grekiska farmor i Aten. Det blir ganska så dyrt om man skulle vilja ringa och prata lite, ca 5kr i minuten, tillbaka till 1994 liksom. MEN, så finns denna underbara uppfinning Skype! Då kan man helt plötsligt prata med varandra i 40 minuter gratis och dessutom titta på varandra samtidigt.

MYCKET BRA! Eller som man säger i Grekland: Poli kala! Πολύ καλό!


Söt man i datorns sken.

UÄCK...

Öhhh, jag kräks på grupparbete. Idag ska min grupp tåta ihop någon liten text om vårt koncept. Som tur är har jag en bra grupp. Men det är ändå segt med grupparbete. En fördel är dock att saker och ting blir gjorda för man känner ansvar gentemot varandra (om det är en bra grupp vill säga).

Mot skolan! Ut i solen i 5 minuter och sen in i tegelhuset i 5 timmar...

Min nya stil

Får till en himla fin turban av min handduk faktiskt.



Har varit och dansat och haft det kul! Nu är jag superpigg för det blir jag alltid av dans och annan fyskisk aktivitet. Ska slå på en rulle och känna mig nöjd tror jag minsann.

En liten lördag i Västerås

Lördagskvällen spenderade jag hemma hos Helena i Västerås. Vi åt middag och sen skulle vi på fest. Vi hittade en jävligt bra juice att blanda fördrink med, tranbär/hallon ICAs egna. Tummen upp!


Helena gillart!


Rolit mä fäst.


Självklart var det vi som lät högst och dansade mest. Man får skapa sitt egna roliga när hela festen verkar gå ut på att sitta i soffan och titta på gamla bildspel. Inte kul tyckte vi. Vi fick sällskap av en annan människa också. Jag tror att det är Eloise som spelas. Hrrm, eller nä, det är en annan ascool låt faktiskt.

Nu är jag tebaks i Eskil. Kokar potatis.

Naturapoteket

Jag testar gärna knäppa huskurer som har med skönhet att göra. Känns härligt new ageigt att peela sig med havssalt och ta olivolja i topparna (och det funkar verkligen). Den här gången var det rengöring av ansiktet med honung som gällde. Det ser ju rätt så äckligt ut men huden fick faktiskt en fräsh lyster efteråt. Testa kan man ju alltid, dessutom smakade det gott att tvätta av den.


(Honungen var väl inte riktigt så gul... men nära på!)

Gissa vem...

Vem döljer sig i väskan?

Klart det är Arvid som är med och shoppar!

Så här får man ju såklart inte göra men Arvid har blivit stulen en gång och då lämnar man aldrig mer sin hund ensam utanför affärn! Han var världens duktigaste, då och då såg man hans lilla nos sticka ut under scarfen men han sa inte ett knyst. Han var så hemlig! Sneaky!

Jag går på det...

Var precis till Systemet. Titta vilken tjusig och otroligt tjejig design det är på den här flaskan (x6).

En fet neonrosa etikett och sen samma rosa som säger dry riesling. Jag säger och det. Så himla enkel design men ni må tro att den  stod ut i hyllan brevid flaskor som trodde att dom var piffiga med sina naturnära eller bara supertrista klisterlappar. Idag var det rödvin jag ville ha men nästa gång jag ska dricka Riesling... pink is my friend!

(Bra marknadsföring. Klart man väljer Rosa över typ Blue Nun!)

Quick'n dirty, så att säga.


Dagens middag:

Tonfisksås med spagetti
ca 2 port

3 tomater
1 rödlök
1 burk créme fraiche
1 burk tonfisk i vatten
lite gräslök (typ den frysta...)

salt och vitpeppar

Hacka och skär rödlök och tomater. Fräs på med olivolja.
Blanda i créme fraichen när grönsakerna börjar mjukna lite.
Rör ihop, sno lite pastavatten (salt och bra) och rör i för att få lite mer sås.
Ha i gräslök efter behag.
Ha i tonfisken.
Smaka av med salt och vitpeppar.

Voila. Snabb, god och bra mat! Jag gillart! Brukar ha i vad jag har hemma. Ibland blir det lite paprika, ibland lite dill, ibland gul lök istället för röd. Ja, mix and match.

Idag blev den en långfika på Smak efter skolan. Sen ville jag hetsshoppa ett par trevliga joggingtajts. Jag hittade inga, eller jag hittade ett par som kostade 549kr. Ujujuj, vad snajdig jag skulle se ut i dom, tyckte dock att det var lite väl pricey för att se snajdig ut. Mina spiror får klara sig utan.

PÖSS!!!


Underbara vår!

Morgonpromenad till hästarna i Vilsta.


Hästen älskar Anna och tog sig ett tjyvnyp i hennes bak, innan dess hade han borrat in mulen i hennes barm. Han har inte riktigt hajat det där med första dejten. Man bör ge tjejen blommor innan man tar sig friheter...


Ett litet samtal.


Ganska skönt me vår faktiskt. (Eller: Så jävla bakis, låt me va...)


Naturen segrar igen!


Bra vibrationer?

När jag låg i sängen imorse och ägnade mig åt min vanliga snooze kände jag någonting. Det liksom ryckte till i sängen. Eller vibrerade det? Hade jag drabbats av plötsliga muskelspasmer? Höll min säng på att braka ihop? Nej...

Det var det här som rocked my world...

Dom håller på och river utanför mitt hus. Det ska byggas ett nytt hus här. Hur tusan kan det skaka ända uppe hos mig? Jag bor ju förtusan högst upp och längst bort från spektaklet! Konstit.

Starka och smidiga.

En bra dag helt enkelt...




När man inte får handla i dom affärer man vill handla i för att det är påskstängt och när vädret är trist på ens lediga dag. Ja, då får man roa sig själv. Kom inte och säg att vi inte är smidiga och starka!

(man får akta sig lite för polisen bara...)

Såklart...

Ja, det är väl precis just typiskt att det ska börja snöa när jag har en ledig dag. Det här skulle ju vara dagen då jag fick strutta omkring med mina nya solglasögon och mina kritvita sneakers och bara ha det härligt. Jag och Jimmie hade till och med tänkt att åka till Skansen och prata med sälarna, dom är våra vänner.

Vill inte gå på Skansen i det här vädret. Näpp, det får bli en liten tur på stan och en rejäl fika. Fika är alltid toppen.

Igår såg jag Siw Malmqvist på tunnelbanan. Det är ju rätt tufft. Hon är tjusig...
(notera rubriken.. haha)

Men hon såg mer ut så här...



och sen såg jag Kobramannen (Kristoffer Lundström). Fortfarande unibrow. Inte lika tufft...

Ännu en solig dag

Jobba jobba. Några killar tyckte att mitt nagellack var fint. HAHA. På riktigt alltså. Står och är badvakt och får komplimanger för mitt lack, man taaackar.

Jag har nog fått en inflamation eller nåt i foten. Den är inte bra. Den är alldeles öm att gå på och jag som älskar att gå. Ibland gör den så ont att jag bli illamående. Har haft så här förut. Brukar gå över efter en vecka eller två. Min smärttröskel är helt okej faktiskt.

Igår såg jag och Jimmie på Edward Saxhand. ÅH, ÄLSKA, en av mina absoluta favoriter! Sen så fick jag biobiljetter till Alice i Underlandet av Jimmie i påskpresent. Vi var och såg den idag. Sen gick vi och åt tapas. Man kan inte klaga, life is good!

Tjilevippen!

Fina Påskdagar!

Ja det är vad jag har! Har strålande solsken både ute och inne och en mage full med godis.

Imorgon ska jag jobba och det blir trist men jag har ett neonrosa nagellack att blända kunderna med så det blir ju roligt. Jag har haft mina nya roliga tajts idag, åh vad dom är roliga, alla folket älskar dom! TITTA!



Tänkte visa en liten sneakpeak på min outfit till ett visst Sagokalas jag ska på i slutet av April...


Har inte riktigt bestämt om jag ska ha brillorna än. Det kanske blir varmt och immigt med dom på.
Får se hur jag gör.

Skärtorsdagen

Man kan ju undra vad det är man ska skära...

Det regnar i Stockholm. Men det luktar jord och vår och det är härligt. Idag ska jag få äta påskig lunch och sen ska jag hälsa på Farmor i minneslunden. Jimmies Mormor och min Farmor finns på samma kyrkogård. Egentligen finns dom överallt men det är ju dit man åker.

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa och det ska bli mysigt. Min syster och hennes karl kommer dom med. Blir ju värsta familjesammankomsten!


Hoppas alla får en härlig dag och inte blir rånade på godis av barn med låtsasfräknar!

Skitfolk

Varför är det ingen som har skrivit en svar-på-tal-bok? Varenda gång man hamnar i en situation där man känner sig trängd och påhoppad hoppar antingen en groda ur munnen på en eller ingeting alls. 15 minuter senare grämer man sig för då har man hittat på den bästa, vassaste, grymmaste kommentaren tillbaka.

Jag blir ibland ledsen för att min första reflex när något konstigt händer är att gå därifrån och strunta i allt. Skickar en hatisk blick gör jag oftast i och för sig. Ibland skulle dumma äckliga människor som slänger ur sig skit få höra vad man tycker om dem.

Tror minsann att det skulle skaka om dem lite. Jag tror inte att det är så många som vågar gå tillbaka mot dem och säga "Vad var det du sa?". Jag gör det jämt när jag jobbar på badet och har kaxiga äckel efter mig, ingen kan knäcka mig på jobbet. Där är jag superkvinnan som slänger ut grabbgäng som är 2 meter långa. Men i verkligheten, där bara låter jag det vara. Det kanske är bäst. Annars kanske jag åker på stryk...

Skitfolk som sänker andra för att få känna lite makt. Skitfolk som sänker andra för att få sig ett skratt.

RSS 2.0