Höstlunch

Mmm, fisksoppa och ostmacka! Gott gott gott! Polarbröd! Åh vad det är gott!

Jag håller på att ladda batterierna lite inför sista rejset på kursen. Hade sista seminariet idag så nu är det bara en inlämning kvar. Sköööönt! Sen kan jag låtsas att jag är ledig fram till måndag...



Kommentarer
Postat av: kristina hambitzer

Mmm ser gott ut. Duktig som lagar mat. Idag åt jag godis till lunch (men det är faktiskt första gången på länge, jag har bättrat mig!) Jag sitter i macsalen och är rastlös rastlös... Jag vill inte sitta still mer framför den här uppgiften. Nu har jag Molander-boken kvar att leta efter nåt nyttigt i och två internetreferenser, sen är jag klar. Ja, och sen måste jag kolla att jag har källhänvisat efter APA också suck. Inte så bara. Men jag hittade en hel bok om ANOVA! Det är inte så fantastiskt som det låter; för att fatta nåt överhuvudtaget bör man vara matematiker eller ha sysslat med statistik. Även om man skulle kunna fatta nåt så är det svårt att uttrycka sig kort när man ska förklara begreppet. Jag har gjort ett försök dock och hoppas att jag kommer undan med det. Kom hit och gör mig sällskap! Jo, så kan du läsa i variansanalysboken (ANOVA) och skumma Molander. Kom hit och skvallra lite om danslektionen. Kom nu!

2009-11-26 @ 17:55:00
Postat av: Anonym

Jag skrev ju nyss en lång kommentar. Den försvann! Så här skrev jag ungefär: Jag sitter i macsalen och är rastlös... Jag vill inte sitta stilla längre framför den här uppgiften! Nu har jag bara kvar att hitta nåt nyttigt i Molanderboken och att hitta två referenser på nätet. Ja, sen måste jag kolla att jag följt APA-systemet för referenser suck.. Inte så bara. Men jag hittade en hel bok om ANOVAs på biblioteket! Det är inte så fantastiskt som det låter; man måste vara matematiker eller syssla med statistik för att förstå. Om man trots allt förstår så är det iallafall ytterst svårt att formulera sig kort om ämnet. Jag har gjort ett försök och hoppas att jag kommer undan med det. Gör jag inte det så kräver jag en statistiklektion med Porathe innan jag kan lämna in resten. Kom hit och gör mig sällskap! Joo, du kan komma hit och titta i boken om variansanalys(ANOVA) och skumma Molander-boken. Kom hit och skvallra lite om danslektionen. Kom nu! Så skrev jag, ungefär..

2009-11-26 @ 18:06:47
Postat av: kristina Papegoja

Ungefär ganska exakt.. Jaha,nu fanns kommentaren med iallafall. Är du mottaglig för tjat? Kom hit! Jag har tråkigt!

2009-11-26 @ 18:09:22
Postat av: anna

hejdudär!

du får ha en underbar helg hemma i huvudstan. själv ska jag fördriva tiden på ett övergivet galleri och vara glad på releasefest! fixa datum till nästa vecka bara så dricker vi vin och är gladaglada!

kram

2009-11-26 @ 18:10:01
URL: http://drawingnear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0