Så UNDERBART!

Oj oj oj, SVENSKA HOLLYWOODFRUAR jag säger och det! Det är så roligt! Anna som är så gftig att syran nästan tränger igenom tvrutan, Agnes-Nicole som ser ut som en pensionerad Barbie och Maria som är så sönderbotoxad och kollagenad i ansiktet att hon inte kan uttrycka en känsla.

Maria är ju roligast, hennes dialekt och naivitet. Hon sätter på sig läppstift 50 gånger om dagen och berättar om hur att hon känner sig naken och nervös utan sitt läppstift. Det är så jävla kul att hon sitter och berättar om det i en sittande intervju. Hon pratar dessutom i samma tonläge hela tiden, glad, ledsen, arg... som ett plant EKG. Anna är intressantast, jag gillar att hon är så rättfram och rak... bitchig? Så jävla rätt! Hon får till och med Aschberg att rodna (tv 8). Det värsta hon vet är smutsiga människor, uteliggare är fulla av bakterier. Hon älskar sig själv och är sig själv ut i fingertopparna. Finns inte ett uns av jantelagen kvar i henne.

Jag menar självklart inte att alla ska gå och bli som Fru Anka men vi skulle nog alla behöva en dust av hennes självförtroende ibland.


Agnes-Nicole, lycka till att få din film utgiven. Kvinnan har lagt 30 miljoner dollar på en egenproducerad film vid namn "The gold and the Beautiful" (HAHAHAHAHA, någon som sett skitserien "The bold and the beautiful"? Fantasifullt A-N!)! Vem spelar huvudrollen undrar du? Agnes-Nicole Winter såklart!


Kommentarer
Postat av: malin

hollywoodfruar är som en bilolycka. Man bara måste se, vare sig man vill eller inte.

2009-09-29 @ 10:14:10
URL: http://malinmalej.blogg.se/
Postat av: anna

det är mitt favoritprogram alla kategorier!

2009-10-01 @ 00:00:36
URL: http://drawingnear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0