Invalid man och nya resmal

Jo, sa har ar det.
I lordags skulle vi ga ut. Sjalvklart akte partystassen pa. Jimmie tyckte att jag var himla fin, han kande att han var tvungen att matcha min piffighet och gick for att byta om. 5 minuter senare har han bytt byxor, knutit skorna, och sabbat ryggen. Nagonting small till och han kan inte ga. Men tapper som han ar klattrar han in i bilen och det bar av till klubb. Ja, det klubbesoket blev inte langt. En halv drink senare ar vi pa vag hem igen.

Lite vila gor nog susen... Nasta dag har han fortfarande ont, men inte tusan ska han sabba semestern, nej nej. Vi tar oss till en pool och har en skon dag i solen. Men sen gar det inte langre. MOT HOSPITALET! Sjukhuset har svartmogel i taket, en tjej kan engelska: We giiive jooo injeeection, if better then good, if not, joo kom back tomorrooo and meet doctor. Jo man tackar, injektion, var?, in the but but saklart. Vi slangs in i ett behandlingrum dar det redan ligger en farbror pa en brits, 5 lakare eller skoterskor eller vad man nu blir efter grekisk lakrautbildning sitter och konfererar eller fikar, det hela ar nagot oklart. Jimmies skoterska svarar bara ja pa Jimmies alla fragor, hon fattar inte ett jota, hon ar sa fet att hon vaggar fram, hon paminner mig om Flubber, kommer ni ihag den filmen?

Jimmie fick inget plaster. Sprutan hjalpte ungefar en timme.

Jaja, dagen efter spenderades aterigen pa sjukhuset, i Grekland har man inget kosystem, skrik hogst och trang dig sa ska du se att allt blir bra. Vi trottnade och akte och badade istallet, Jimmie kunde nastan ga. Som tur var fick vi tag pa en bekant har som kande en ortoped och fixade in oss dar direkt. Den ortopeden var grym och kunde toppenbra engelska. En liten rontgen senare och vi fick reda pa att en av Jimmies diskar antagligen hade forstorats och lag nu och tryckte pa ischiasnerven. Doctors order, minst tva dagar i sangen, piller och en till spruta (som Jimmie fick i rumpan, pa apoteket dar vi hamtade ut den, haha).

Idag kanner Jimmie ingenting och vi borjar planera for var tur till Kefalonia imorgon. Den blev nagra dagar forkortad men men, vaska man gora? Dar ska vi titta pa den har underjordiska sjon. Det blir ballt. Forovrigt har jag fatt fraknar pa nasan och ar nastan lite brun.



Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Anna

inte roligt, man tycker om att vara svensk när något går snett utomlands.

hoppas ni får kul!

2010-07-21 @ 20:09:01
URL: http://orangutangen.blogspot.com/
Postat av: malin

huj då! tur att det löste sig.

hoppas ni får det supermysigt resten av resan.

puss o kram!

2010-07-23 @ 09:51:27
URL: http://malinmalej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0