SUUUUUUCK!!!

Sitter ock tragglar med en jäkla semiotisk analys. Jag vette fan vad jag håller på med. Än så länge är mina referenser ett skämt. Helvete! Jag vill också ha sommarlov nu! Kan inte nån skriva det här åt mig?

Jag jobbade ju igår. Dom hade lite hastigt och lustigt ändrat min tid så dagen börjar med att jag blir anklagad för att vara sen. Man kan inte vara sen om ingen har sagt att man börjar tidigare. Jag har haft samma tider sen i höstas men helt plötsligt skulle jag börja en halvtimme tidigare och sluta en timme senare. Hur gick det till? Jaja, jag är oskyldig, ingen skada skedd. Vid lunch fick jag fel mat av soporna i caféet. QUE PASA!!! Det var ungeför två minuter kvar av min lunch då så jag tog den feliga maten och orkade inte kräva pengarna tillbaka. Det var gott, men det var inte vad jag beställt. Well well, var väl bara en sån där dag, eller snarare en sån där helg.

Ahhhh... tillbaka till analysen nu!

Kommentarer
Postat av: Anna

jag har två vidriga tentor kvar, fyfan! dom värsta såklart om jävla fysiologiska effekter av träning och knäleden ska beskrivas!

2010-06-07 @ 16:37:11
URL: http://orangutangen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0