DUMPAD don't make people ask

Jag mötte upp Tove och Lotta i stan för lite presentköp (en viss vän fyller ju år...) Vi tittade runt lite både här och där, i hörn, vrår, salar och slott, låter lovande va?



Vi såg dom här armbanden med valfri berlock. Jo, på håll ser dom ju rätt så fina ut. Ja, allt hade varit frid och fröjd om det inte hade varit för texten på dom...


När Carola hade en blinkande t-shirt på sig som skanderade ut "ledig" var det lite roligt, om än på gränsen till en desperat medieflirt men det här... Voj voj voj! Vem skulle vid sina sinnes fulla bruk eller i total galenskap bära dessa? Vem fan vill skandera ut "dumpad", "skild" eller "desperat". Är det här sånt som köps av folk för att "Dom är ju lite kul"? Nej tack.

Sen att dom ska ha 179 spänn för en liten metallbit som deklarerar ens misslyckande förhållande är ju helt skandallöst. Sen ska dom dessutom ha 70 spänn till för att man ska få lite läder att fästa den på. Dom borde ge bort dom gratis. Eller fan nej, dom borde smälta ner dom gratis inför den dumpade eller skilde som en metafor för att det var det förgångna, nu är det dags för nya lyckligare tider.

Helt enkelt, SMAKLÖST

(om du äger en sån där (jag kan ta om det står love på den, eller jag vet inte, då har du ju stöttat dom här knickedickarna) om du äger en sån där kommer du allt få höra nästa gång vi ses...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0