Lova hade kalas


När vi kom hem till Lova (Lovas föräldrars hus var det egentligen, festlokalen) när vi kom hem till Lova var hon inte riktigt färdig. Hon gjorde läsk (sodastreamande över hela köket) och funderade över om hennes 42 pajer skulle räcka.


Jag, Jenny och Tove korkade upp Törlysen och oroade oss mindre. Vi var inge bra snacksansvariga, vi åt mer än vad vi hällde upp...


Ja, flickorna står kvar i närheten av chipsbordet. Tove håller på och laddar inför en näve popcorn. Lova förbjöd senare i alla fall Jenny för att sitta vid snacksen...


Men hoppsan! Här kom visst en skön böna omsvidad, mejkad och piffad. I like!


Jag fick måla Toves naglar, Lovas naglar och ja, Jennys naglar. Kanske borde öppna salong för alla som målar som på crack med vänsterhanden.


Äntligen tar Lova för sig av sin egen mat. Det var så gott att hon skrattar jättemycket. Eller var det någon som sa något roligt? En liten man som jag minsann tror är kär i Lova drog väl till med något lustigt.


Sen bidde det presentutdelning. Jenny fick sin del av kakan trots att hon inte har haft något kalas som vi har fått komma på. Hon fyllde år i sommras.


och vad får Lova?


jo, en fin blus från Filippa K. Det är alltid svårt att köpa grejor till Lova, hon är så att säga rätt så bestämd i vad hon gillar och inte gillar. Hon är väldigt praktiskt lagd. Det man inte kommer använda byts mot något man kommer använda. Inget "Tack" (men sen gömmer i garderoben och aldrig sätter på sig) utan hon är mer "Inte riktigt min stil, kvittot?". Vilket är bra, saker är väl ändå till för att användas? Men blusen fick godkänt, phieu! Den fick till och med ett "jättefin".


Så, vad säger ni tjejor... är det dags att hugga in på GTn?


Ja, Tove är sugen...


Och tänk, då blev det så här bra sen!


Jimmie hade också kul på kalaset...


Han hade det faktiskt jättekul!


David hade också jättekul!


Jimmie och David utvecklade därefter ett brinnande intresse för sköldpaddor.


Lova upplyser om att sköldpaddors ryggsköld består av två delar, ryggskölden även kallad carpax och bukskölden, plastron. Jimmie inflikade då med att sköldpaddor heter Testudines på latin, om hon ska slänga sig med finheter kan väl han göra det han med!

Nä... det där var wikipedia som talade. Jimmie och Lova står och ljuger om något annat.


HIT THE DANCE FLOOR! Lova gör nästan running man, nästan.


Jag kör mina moves... Vara en del av ringen går ju inte. I'm dancing on my own.


Sen ville David lyfta Lova.


Då lyftes Lova tillbaka.


Sen blev det söndag morgon och man var lite lagom "trött".

Tack Lova för en jättefin fest, svingod mat, härliga människor och gott vin/gin/öl/bål... Hihi

Puss!

Kommentarer
Postat av: Anna

sicken sexydancer du är!

2010-09-30 @ 23:33:06
URL: http://orangutangen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0