Lite sjuk tror jag

Har precis skapat en slags hemmagjord förkylningskur. Honung, kanel och ingefära i varmt vatten. Kanske jag borde slängt ner en vitlöksklyfta också. Jag är på g att bli sjuk. Det känner jag. Men jag ger blanka pipsvängen i det och kör på ändå!

Idag var jag på en jättebra handledning inför exjobbet. YES! Hurra för bra lärare! Sen var jag och fikade med Anna och Malin på Sylvia, där vi köpte biljetter inför en helgspelning på Filial, PEPP! Det är Rebecka och Fiona som spelar. Jag kan inte påstå att jag har någon som helst koll på vilka dom är och vad dom gör och varför dom är så hypade, men upp till bevis nu då brudar. Det blir nog bra fest i vilket fall som helst.

Sen efter många om och men och tveksamheter gick jag och Malin och tränade ben på gymmet. Det var riktigt skönt, och tungt! Det kommer bränna imorgon.

Jahapp, om jag skulle ta och dricka upp den där grumliga dekoten som står och väntar...


Kommentarer
Postat av: Orangutanna

jag mår bättre nu. det går verkligen upp och ner, fram och tillbaka. men hemtentan, den bara pågår och pågår och vill aldrig ta slut...

2011-03-29 @ 23:14:35
URL: http://orangutangen.blogspot.com
Postat av: ToveNinja

Har inte du koll på Stockholms mesta it-girls? DJ-flickor deluxe, producenter, kändisbarn (typ "kändis") med egen singel, svt-serie och socialistisk blogg inför 2010-valet?

Inte för att jag har för mycket tid över eller sååå... eh.

2011-03-31 @ 09:56:16
URL: http://tovesnonsens.blogspot.com
Postat av: ToveNinja

Har inte du koll på Stockholms mesta it-girls? DJ-duo deluxe? "Kändis"-barn, producenter, egen singel eller två, svt-serie, socialistisk blogg inför förra valet?

Eller inte för att jag har tid att kolla sånt... ehh.

2011-03-31 @ 09:59:05
URL: http://tovesnonsens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0